Vi aldrig komme i kontakt med udenjordiske civilisationer

56

Mens signaler fra udenjordiske civilisationer til at nå Jorden, det er sandsynligt, at der på dette tidspunkt alle de udlændinge, der længe har været uddøde. Denne konklusion kom en gruppe af Amerikanske astronomer under ledelse af den Schweiziske forsker Claudio Grimaldi, besluttede at vende den berømte Drake ligningen, en formel, designet til at bestemme antallet af udenjordiske civilisationer i vores galakse, som menneskeheden har en chance for at komme i kontakt.

I deres papir, forskerne har beregnet arealet af den del af galaksen, hvorigennem skal passere den fremmede signaler. Ifølge Drake sig, civilisationer, der fødes og dør ved en konstant hastighed. Død civilisation er stoppet, og transmission af meddelelser. Men allerede sendt signaler fortsætte deres rejse gennem galaksen, så de kredse fordelt på vandet. I den sidste ende, en stor del af den galakse er fyldt med beskeder fra døde udlændinge.

Diameteren af mælkevejen er hundrede tusinde lysår, mens solsystemet er omkring 26 tusind lysår fra det galaktiske center. Forskerne mener, at den mest avancerede civilisationer i stand til at sende radio-signaler, eksisterer ikke længere end et hundrede tusinde år. Derfor er chancerne for at få besked af udlændinge, er stadig udsendelse på nuværende tidspunkt meget lille. Det samme menneskeheden sender signaler ud i rummet i næsten 80 år, derfor, radio bølger fra Jorden har dækket mindre end 0.001 procent af det område af galaksen.

“Hvis civilisation, der lever på den anden side af galaksen, sender en besked, med den tid det tager budskabet til os, denne civilisation vil dø ud,” siger fysiker Claudio Grimaldi af den Føderale Polytechnic school i Lausanne.

Vi aldrig komme i kontakt med udenjordiske civilisationer
Nikolai Khizhnyak