I New Zealand har testet den flyvende taxa

46

New Zealand start Kitty Hawk, som er en co-founder af Google, og leder af Google, Larry page, begyndte at teste dens Autonome flyvende taxa Cora, i henhold til de lokale new Zealand avisen New Zealand Herald. Bilen kan stige op og lander lodret som en helikopter, og flyve som et fly. Den udvikling, projektet varede i otte år. For at frigøre enheden til at markedet er planlagt til 6 år.

“Disse tests giver os mulighed for at overveje deres fremtidige muligheder for transport, som kan have vidtrækkende fordele for den daglige pendler og kan selv støtte vores voksende marked for turisme,” — sagde lederen af administrationen af Christchurch, som er ved at blive testet, Joanna Norris.

Selskabet har offentliggjort en video, flyvning i fremtiden taxa.

“Vi tilbyder en ikke-forurenende bil, der flyver selvstændigt,” kommenterede begyndelsen af test lederen af Kitty Hawk i New Zealand Fred Reid i en video på firmaets hjemmeside.

Ifølge avisen New Zealand Herald, taxi el-motor, og er derfor sikker for miljøet. Apparatet er i stand til at bære to passagerer ved hastigheder på op til 150 og 180 kilometer i timen i højder fra 150 meter til 900 meter. Bevægelsen uden genopladning er 100 kilometer. Lodret start er fastsat af 12 af start motoren, og bevægelse i luft – tak til en af den motor, der giver os underhold.

Flyvende køretøj, der er forsynet med tre-on-Board computere, der er involveret i fejlberegninger af navigation. Selv hvis en af dem ikke, de andre vil tage over for ham. I de mest ekstreme tilfælde Cora, forudsat at den faldskærm, der vil tillade dig at landet selv ved tomgang skruer.

Det forventes, at Cora vil være en del af det offentlige transportsystem, og der vil være solgt til virksomheder og flåder, ikke de enkelte mennesker.

I New Zealand har testet den flyvende taxa
Nikolai Khizhnyak