Google forbyder bitcoin reklamer i cryptocurrency overgreb

69

Annoncer for lad os starte, ICOs, tegnebøger og udvekslinger vil blive blokeret fra juni til at forhindre svindel, efter Facebook ‘ s bevæge sig i januar

Wed, 14 Mar 2018 11.29 GMT

Sidst ændret on Wed, 14 Mar 2018 12.24 GMT

Google sign

Google sagde også vil begynde at blokere nogle gambling annoncer.
Foto: Pau Barrena/AFP/Getty Images

Google vil forbyde alle reklamer for lad os starte, herunder bitcoin og første mønt tilbud (ICOs), som den søger at “tackle de nye trusler”.

Ad forbuddet vil træde i kraft fra juni som en del af en strammere kurs over for uregulerede finansielle produkter. Googles direktør for bæredygtig annoncer, Scott Spencer, sagde i et blogindlæg: “Vi opdateret flere politikker til adresse annoncer i uregulerede eller spekulative finansielle produkter, som binære optioner, cryptocurrency, valutamarkederne og contracts for difference (eller cfd’ er).”

Google sagde sit forbud omfatter cryptocurrency udvekslinger og tegnebøger. Virksomheden vil også begynde at blokere nogle gambling annoncer, som dem til tjenester ved hjælp af virtuelle elementer, der er værd at real-world penge, der er kendt som skind væddemål, som den søger at “bekæmpe nye trusler og forbedre de annoncer, erfaring online”.

Initiativet følger op på lignende forbud lavet af reklamer rival Facebook, som forbød alle cryptocurrency og ICO reklamer i januar efter at have konstateret, at mange blev brugt til at lokke potentielle investorer.

“Som forbruger tendenser udvikler sig, som vores metoder til at beskytte det åbne web få det bedre, så gøre online-svindel,” sagde Scott. “Forbedring af annoncer på tværs af nettet, uanset om det er at fjerne skadelige annoncer eller påtrængende annoncer, vil fortsætte med at være en top prioritet for os.”

Bitcoin og dens cryptocurrency søskende som ethereum er eksploderet i popularitet i de sidste par år, hvilket har ført til en kraftig vækst i værdi og endte på lige under $20.000 per bitcoin i 2017. Bitcoin blev handlet til omkring $8,800 på tidspunktet for udgivelse, ifølge data fra Bitstamp.

Cryptocurrency handel har tiltrukket scam kunstnere, som det det er ureguleret, med ICOs bliver brugt til at generere millioner af dollars, der kan blot forsvinde sammen med deres operatører, der forlader investorer ud af lommen.

Google sagde, at det fjernet mere end 3,2 mia annoncer, som havde overtrådt sine politikker i 2017, blokerende, hvad der er beskrevet som “størstedelen af dårlig annonce oplevelser”, herunder malvertising og phishing-svindel.

Google ‘ s moderselskab, Alfabet, der gør, at omkring 85% af sine indtægter fra reklamer. Det er anslået til at bringe i mere end 40 mia. dollars i annonceindtægter i løbet af 2018, næsten halvdelen af den samlede globale $94bn marked, ved at slå Facebook, som tjener $22bn, ned på andenpladsen.

I mellemtiden, UK-baseret cryptocurrency udveksling Coinbase blev den første til at linke op med en større bank, der får en e-penge licens fra the Financial Conduct Authority og åbne en bank konto med Barclays til at lette Hurtigere Betalinger.

Flytningen vil give brugere den “trøst i at vide transaktioner, der er omfattet af strengere lovmæssige krav omkring økonomisk kriminalitet og adskillelse af kundens penge, der kan kun være en god nyhed,” sagde Bradley Ris, senior regulering advokat i advokatfirmaet Ashurst.

  • Kan vi virkelig har tillid til Google, som dommer, jury og bøddel af online-annoncer?