Larry Page ‘ s Kitty Hawk afslører autonome, der flyver taxier

71

To-person, 110mph el-håndværk, lavet af Google co-founder ‘ s drone begynder virksomhedens myndighedernes godkendelse proces i New Zealand

Tue 13 Mar 2018 11.42 GMT

Sidst opdateret Tir 13 Mar 2018 11.47 GMT

Kitty Hawk Cora

Kitty Hawk ‘ s Cora, en 12-rotor fly-drone-hybrid, der kan tage lodret som en drone.
Foto: Kitty Hawk

Autonome, der flyver taxier bare tog et stort skridt fremad for at springe ud på siderne af science fiction, og i den virkelige verden, takket være Google medstifter Larry Page ‘ s Kitty Hawk.

Milliardær-støttede firma har meddelt, at den vil begynde myndighedernes godkendelse proces, der kræves for at lancere sin autonome passager-drone-systemet i New Zealand, efter at have gennemført hemmelige test under dække af et andet firma kaldet Zephyr Airworks.

Virksomhedens to-person, håndværk, kaldet Cora, er en 12-rotor fly-drone-hybrid, der kan tage lodret som en drone, men derefter bruger en propel på ryggen for at flyve på op til 110 km i timen til omkring 62 miles på et tidspunkt. Alle elektriske Cora flyver selvstændigt op til 914 m (i 3000 ft) over jorden, har et vingefang på 11 meter, og har været otte år undervejs.

“At designe en luft-taxi i hverdagen betyder, at lufthavnen til dig. Det er derfor, Cora kan tage ud og lander som en helikopter, hvilket eliminerer behovet for start-og landingsbaner,” siger Kitty Hawk. “Cora har potentialet til at transformere rum som tage og parkeringspladser i steder at tage ud til højre fra dit nærområde.”

Kitty Hawk er personligt finansieret af Side og bliver drevet af tidligere Google autonome bil direktør Sebastian Thrun. Virksomheden forsøger at slå Uber og andre til at lancere en selvstændig flyvende taxa service.

Kitty Hawk Cora

Facebook

Twitter

Pinterest

Kitty Hawk er allerede arbejder på en app, og teknologi til at giver kunderne mulighed for at hagl, der flyver taxier, som de ville en Uber. Foto: Kitty Hawk

Selskabet håber at få officiel certificering, og har lanceret en kommerciel service inden for tre år, hvilket vil gøre det den første til at gøre det. Men dens resultater vil også fremdrive New Zealand til forsiden af pakken, som det første land til at udarbejde en certificeringsproces. Landets luftfartsmyndigheder er respekteret i branchen, og ses som banebrydende.

Kitty Hawk er allerede arbejder på en app, og teknologi til at giver kunderne mulighed for at hagl, der flyver taxier, som de ville en Uber, men om Side, Thrun og deres team vil faktisk være i stand til at levere inden for tre år, er endnu uvist.

Mange virksomheder har lovet store spring, men har undladt at levere meningsfulde fremskridt i retning af en Jetsons-lignende fremtid, fra Uber ‘ s Løfte til Kinas Ehang.

Selv om Kitty Hawk rammer alle dets forventede milepæle og lancerer kommercielt, er der så spørgsmålet om at overtale folk til rent faktisk at bruge det.

“Cora vil kombinere self-flyvende software med ekspert menneskelig overvågning, så kan du nyde turen,” siger firma, som har monteret tre uafhængige flyvning systemer, lavet rotorerne operere selvstændigt og i betragtning af Cora en faldskærm i tilfælde af at noget går galt.

  • Alfabet tests Projekt Fløj droner ved at levere burritos og medicin