“Din selvkørende bil, vi vil vise i 2020” — et interview med chief engineer for Lexus UX

51

Chief engineer for Lexus UX Chika Kako

På Geneva auto show edition Hi-News.ru formået at sætte sig ned med chief engineer for debut af Lexus UX Chika Kako om nye teknologier, ubemandede køretøjer og fremtiden for branchen.

Begrebet UX Lexus lavet en splash, da den blev vist første gang på Paris motor show i 2016. Hvordan har du formår at gøre UX så tæt på dette koncept?

Begrebet planlagte oprettelse af en ny type af crossover Urban Explorer (“Urban Explorer” — ca. ed.). Det indebærer en kompakt bil i premium klassen. Vi har forsøgt at føre ud i livet, udvikle en forbruger version, der præsenteres i Genève. Hun blev slankere og mere fokuseret på føreren. UX — crossover i første omgang skabt til moderne aktiv borger, der kan give ham en ny uforglemmelig oplevelse.

Lexus UX du har brugt en masse nye teknologier. Hvad er du specielt stolt af?

Først og fremmest ønsker jeg at bemærke en design-innovation. For eksempel, venstre og højre lys er forbundet med en kontinuerlig indre lys stribe, der løber gennem hele overfladen af bagklappen. Hertil kommer, UX, vi brugte 17-tommer hjul med “konditoriet” mønster, der har en særlig aerodynamisk design.

Vi taler om det indre, er det umuligt ikke at betale opmærksomhed til den nye controller deflektorer Lexus i UX. Det giver dig mulighed for at justere retningen og intensiteten af luft-flow, og baggrundsbelysning bruger en nye trådløse system. Pointen er, at strøm-led-enheden er trådløs, ved brug af elektromagnetisk resonans mellem de to viklinger med samme frekvens.

Lad os tale om den nye platform, som du brugte i Lexus UX, — GA-C. Hvad er de vigtigste fordele?

Platform GA-C er en innovativ af flere grunde. For det første sikrer den højeste grad af stivhed og lave tyngdepunkt til at give komfort og stabilitet i bevægelse. Da det blev oprettet, har vi lagt særlig vægt på de reaktioner, handlinger-driveren, der gjorde det muligt at forbedre kontrollerbarhed crossover. Også takket være den nye platform, det var muligt at øge krop stivhed, som det er muligt at skabe et lukket magtstruktur i omkredsen åbninger af de bageste døre og bagklap.

Denne platform er brugt Lexus for første gang, og har stort potentiale, fordi det gør det muligt selv for en crossover for at opnå den køreegenskaber af hatchback.

Dine kolleger fra Toyota til præsentationer betalt en masse opmærksomhed hybrid biler — næsten halvdelen af alle solgte biler i Europa har en hybrid power-anlæg. Hvordan tror du, Lexus helt at skifte til disse enheder og til at opgive den traditionelle benzin/diesel motorer?

Vi ønsker at skabe mere hybrid versioner af vores biler i fremtiden, men som endnu ikke er klar til helt at opgive benzin motorer. Mange købere er stadig foretrækker benzin-power enheder, herunder i Europa og i Rusland. Selvfølgelig, i fremtiden, vil antallet af biler med hybrid planter vil vokse — UX, vi har installeret en ny hybrid-systemet i den fjerde generation af automatisk genopladning.

Hvad synes du om førerløse biler? Gør Lexus planer i den retning? Allerede mange virksomheder som Apple og Google bruger det Lexus RX og ES med en lidar og sensorer til at skabe deres egne systemer af Autonome kørsel.

Vi har planer om at frigive en selvkørende bil, Lexus — for det første, at vi i begyndelsen af 2020. Det er alt jeg kan sige.

Tilbage til UX, hvem tror du vil være hans største konkurrent på markedet?

Det er svært at svare på dette spørgsmål, fordi det kræver forskning, jeg kan kun fortælle dig, hvad modeller har vi henledt opmærksomheden fra ingeniørens synspunkt i udviklingen af modellen. Blandt dem var Mercedes Benz GLA, BMW X1 og nogle andre premium-delefiltre.

I forbindelse med Geneve motor show, så vi nogle af de futuristiske tendenser i bil design, 3-4 år siden, de så helt anderledes. Hvordan tror du, hvor lang tid vil de sidste på markedet?

Moderne biler ændrer sig med en utrolig fart, og selv for os, nogle gange er det svært at sige, hvad der vil være tendenser til næste år. I alle tilfælde, at de fremskridt, den automotive industri til gavn.

“Din selvkørende bil, vi vil vise i 2020” – et interview med chief engineer for Lexus UX
Alexander Bogdanov