Augmented reality briller fra Bose bruge lyd i stedet for billeder

69

Augmented reality har virkelig potentiale til at blive den teknologi, der vil blive udbredt. Hun var ikke kun interesseret i de centrale virksomheder som Google med projektet Glas eller Microsoft udvikler Holo Linse, men også producenter, der er at sige, tilstødende områder. For eksempel, en stor producent af audio-udstyr, Bose for nylig afsløret sin egen AR-briller. Desuden enheden interagerer med brugeren ved hjælp af displayet for information til terminalen point, og gennem lyd.

Nye briller behøver ikke engang navne, som produceres i små mængder, til demonstration af nye teknologier. Funktionen “tilføj virkeligheden” i AR briller fra Bose er gennemført meget elegant: en gadget er udstyret med to meget retningsbestemte højttalere, der er indbygget i de arme, som gør det muligt ikke kun at opnå “feedback” fra point, men også at lytte til musik. Også de briller har bevægelses-sensorer, GPS og kommunikation modul med en smartphone.

Takket være den integrerede sensorer, Bose briller “kender”, i hvilken retning brugerens blik. For eksempel, hvis man kigger på den bygning eller det tegn på, at folk vil være i stand til at beskrivelse, driftsform, feedback-kontakter af virksomheder, der er placeret i hjemmet, og meget mere. Selvfølgelig, i audio-format. Den første prototype blev printet på en 3D printer, og, i henhold til den første test point

“Det er virkelig en super letvægts AR-gadget fra Bose, som ikke begrænser bevægelser og næppe følte på forsiden. Det ser ud som almindelige solbriller og ikke tiltrække opmærksomhed, og al den elektronik, herunder batteri, der er monteret inde i sagen”.

I dette tilfælde, at resultaterne af den kontekstuelle oplysninger er ikke begrænset til briller og er i stand til at reagere på bevægelser. For eksempel, når du modtager et opkald, kan brugeren nik med hovedet for at besvare et opkald, eller ryste hende til at ignorere opkaldet. Også værd at nævne, er det faktum, at at gøre AR-briller på deres egen Bose ingen planer: virksomheden vil etablere en venture-Fond med en kapital på 50 millioner USD, og vil afsætte midler til oprettelse af et økosystem omkring sin AR-platform. Med Bose, der allerede er aftalt at samarbejde med ASICS, Strava, TripAdvisor, TuneIn og Yelp. Dato for start af produktion og endelig priserne i øjeblikket er fortsat ukendt.

Augmented reality briller fra Bose bruge lyd i stedet for billeder
Vladimir Kuznetsov