Udviklet ubemandede militære køretøj

41

Ubemandede køretøjer har længe været testet og endda gå på en rigtig vej. Desuden er der hver dag er der mindre tvivl om, at der i fremtiden gods og passager transport vil blive udført nemlig selvkørende biler. Ikke kunne gå forbi denne mulighed, og militæret. For eksempel er det ikke længe siden, at det Amerikanske selskab Polaris introducerede den første militære ubemandede Rover.

Han blev opkaldt MRZR X og er udstyret med et system af Autonome kørsel, men kan til enhver tid styres af føreren, og det har også en række interessante funktioner. Som avisen skriver Nye Atlas, MRZR X er designet til at bevæge sig infanteri rundt på slagmarken, og kan give ekstra ild støtte til soldaterne. All-terrængående køretøj i stand til ikke kun at transportere mennesker og varer, men også til at fungere som en platform for montering af våben.

MRZR X viste sig at være ganske kompakt: det kan være lagt i et fragt helikopter og levere til næsten ethvert punkt i drift. “Hjernen” af ubemandet køretøj, der er Autonome Modulære Robotsystemer Applique Kit (M-RAK). Det kombinerer kameraer, sensorer, lidar og andre enheder i et enkelt system. M-RAK understøtter flere driftstilstande: fuldstændig Autonom kørsel, følg forud for at gå transport, assistent-tilstand, når den robot systemet justerer bevægelsen og betjening af køretøjet i det fjerne.

Repræsentanter for Polaris, at en ny militær all-terrængående køretøj MRZR X er en generel og meget fleksibelt køretøj. Afhængigt af de mål og opgaver Rover let kan fjernes unødvendige i øjeblikket en del af den struktur-eller til at installere den nye del. Til at diskutere dette og andre nyheder, kan du i vores telegram chat.

Udviklet ubemandede militære køretøj
Vladimir Kuznetsov