Svenske Polestar arbejder på at rival Tesla Model 3

54

Polestar, Volvo ‘ s tæt sammen med og beskæftiger sig med tuning af biler af denne producent, sidste år blev et fuldgyldigt automobile company, og derefter begyndte at arbejde på sin egen el-biler. I et interview med Auto Express, leder af selskabet sagde, at den debut elektrisk sedan Polestar 2 vil finde sted i sommeren 2019.

Hoved brand Polestar Thomas Ingenlath sagde, at selskabet har ingen planer om at oprette en anden “killer” udtænkt af Elon musk, men Polestar 2 er sammenlignelige i pris til Tesla Model 3 — svenske el-bil vil blive solgt til en pris af 49 tusind dollars, hvilket svarer til Model 3 i konfigurationen af den Lange Række med et større batteri.

På trods af lignende Amerikansk electrocare pris, sammenlign biler er ganske vanskeligt. I det øjeblik, de udviklere ikke afsløre nogen detaljer om hans hjertebarn. Men selskabet bemærker, at, sammen med Polestar 2 er afsluttet, og udviklingen af den elektriske crossover Polestar 3. Af de funktioner af den seneste leder af selskabet bemærkede “en strømlinet og aerodynamisk krop,” også taktfuldt, der afviger fra de oplysninger vedrørende de tekniske funktioner, antydet, at de vil afsløre senere.

Vi minder dig om, at vi nu har en chat i “Telegram”. Kom, lad os byde velkommen til nye abonnenter!

Svenske Polestar arbejder på at rival Tesla Model 3
Vyacheslav Larionov