Microsoft vil skabe et identifikationssystem baseret på blokkæden

44

Tech-giganten fra Redmond er i takt med tiden, planlægger i den nærmeste fremtid at bruge blokkæden til at skabe en decentral id ‘ er, der kan være er en pålidelig metode til godkendelse. Din udvikling Microsoft, har til hensigt at anvende i ledelsen af personlige data af mennesker, der gør deres personlige oplysninger mere sikre.

Traditionelle former for identifikation begynder at blive forældede i stigende grad krav til at finde en erstatning, så udviklere er overbevist om, at et decentraliseret system uden kontrol af nogen organisation, kan blive en værdig efterfølger. Decentrale ID vil give brugeren fuld kontrol over deres egen identitet og omdømme, og de mekanismer, der er skabt af Microsoft, der er baseret på blokkæden, vil beskytte dem ordentligt, da denne teknologi er i stand til at sikre fortrolighed, og for at begrænse adgangen til data uden tilladelse af ejeren.

“Vi har omhyggeligt studeret decentral storage-systemer, så kom til den konklusion, at blokkæden teknologi og dens protokoller, der er egnede til decentralisering-ID”, — sagde i meddelelsen.

Egnede platforme for at gennemføre deres ideer, udviklerne mener blackany Bitcoin, Litecoin, og Ethereum. Det er planlagt at gennemføre ideen om princippet af et Lyn Netværk, der giver dig mulighed for at håndtere store mængder af data uden at overbelaste de vigtigste blokkæden netværk.

Vi minder dig om, at vi har lanceret telegram-chat, hvor du kan drøfte dette og andre nyheder.
Snak om cryptocurrency.
Snak om, strygejern minedrift.

Microsoft vil skabe et identifikationssystem baseret på blokkæden
Vyacheslav Larionov