Lei av tekstil? Google tester roboten til å chatte med venner for deg

42

Med sin nye Svar system firmaet tar kunsten konvertering ett skritt forover – eller bør det være bakover?

Ons 14. Februar 2018 10.38 GMT

Sist endret Onsdag 14. Februar 2018 11.49 GMT

We aren’t the robots … but is one of these girls talking to one?

Vi er ikke roboter … men er en av disse jentene snakker til?
Foto: Richard Baker/Corbis via Getty Images

Er du lei av konstant behov for å ta hurtig på et glass tastaturet bare for å holde tritt med dine venner? Ønsker du en robot kan du gratis av din konstant kommunikasjon forpliktelser via WhatsApp, Facebook eller tekstmeldinger? Google jobber på en AI-baserte auto-svar-systemet til å gjøre nettopp det.

Googles eksperimentelle produktet lab kalles Området 120 er for tiden testing av et nytt system kalt bare Svar som vil arbeide med Googles Hangouts og Allo, WhatsApp, Facebook Messenger, Android Meldinger, Skype, Twitter direkte meldinger og Slakk.

Svar har som mål å ta smart AI-basert foreslått svar som er tilgjengelig i Googles Gmail og Allo-apps til neste nivå. I en e-post test sendes til frivillige, kjøpt av Android Police, Område 120 sier: “Du får antagelig mye av chat-meldinger. Og du ønsker å være der for mennesker, men også for mennesker i den virkelige verden. Hva hvis du svarer var bokstavelig talt ett trykk unna?”

Systemet kan tilsynelatende fungere ut hva folk sier til deg og foreslå ett-trykk på svar, men Google sier det vil gå videre, tar posisjonen din, kalenderen din og andre biter av informasjon i betraktning. Et eksempel var bruk av din posisjon for å sende og umiddelbar respons til “når kan du være hjemme?” ved hjelp av din foretrukne metoden for transport og tiden det vil ta å hvor hjemme er.

Svaret vil også være i stand til å fortelle alle at du er på ferie, automatisk sjekke kalenderen din og svarer som riktig. Pluss at den har en avansert ikke forstyrr-modus som vil gjøre telefonen lydløs og fortelle folk at du ikke kan prate akkurat nå, men også skanne innkommende meldinger for viktige ting, slik som “Svar kan være sikker på å få din oppmerksomhet, selv når telefonen er i stille”. Det vil ikke være noen unnslippe.

Det er helt sikkert noe å si for frigjøring av mennesker fra konstant belastning av digitale holde-opp-med-den-Jones, men på et tidspunkt vil det bare være roboter snakker til roboter, og da bør vi bry seg?

  • Jeg slettet WhatsApp for et år, og her er hva jeg har lært