YouTube sier administrerende DIREKTØR Facebook må “komme tilbake til baby bilder’

60

Googles Susan Wojcicki blir refrenget angripe Facebook, mens i sosiale nettverk, sier den ikke vet hva folk ‘finne meningsfulle’

@alexhern

Tir 13 Februar 2018 10.22 GMT

Sist endret på Tir 13 Februar 2018 12.42 GMT

Wojcicki’s own company is facing intense criticism over its handling of shock-jock vlogger Logan Paul.

Wojcicki eget selskap står overfor intens kritikk over sin håndtering av sjokk-jock vlogger Logan Paul.
Foto: FilmMagic

YouTube daglig leder, Susan Wojcicki, ble et utvalg av tech og medier ledere lambasting Facebook på en konferanse i California.

Wojcicki, som eier selskapet står overfor intens kritikk over sin håndtering av sjokk-jock vlogger Logan Paul, foreslo Facebook bør dra videre nedover stien det startet på når det annonsert planer i januar for å de-prioritere nyheter innhold.

“De bør komme tilbake til baby bilder og deling,” Wojcicki fortalte Kode Media i Los Angeles.

Men KONSERNSJEFEN sa at Facebook er økende forsøk på å etablere seg som en video plattform ikke holde henne våken om natten: “[Y]ou har alltid å ta dine konkurrenter på alvor, men du trenger ikke vinne ved å se bakover og se seg rundt.”

Hun var ikke den eneste som bruker scenen for å angripe Facebook, som har blitt en av bransjens favoritt boksesekker i de siste månedene. BuzzFeed co-grunnlegger og administrerende DIREKTØR Jonas Peretti deltar i, og hevder at Facebook skal utvide sine inntekter deling praksis for å news feed seg selv. “De fleste av Facebook inntekter er i News Feed, og det er der de har ikke felles inntekter,” Peretti fortalte konferansen.

Det sosiale nettverket har delt annonseinntekter fra instant artikler eller videoer som er lagt ut til siden, men Peretti hevdet at det ikke er nok. “Dette er steder med mye mindre distribusjon så det er mye mindre inntekter.”

Facebook

Twitter

Pinterest

Men Peretti er bred råd for Facebook var det motsatte av Wojcicki er: det sosiale nettverket, som han sa, trenger legitime nyheter innhold, fordi ellers vil det bli overkjørt med dårlige skuespillere. “Facebook har ingen sjanse til å styre hva som er i News Feed hvis de bare lever de har, er trafikk, fordi det er den eneste måten å si “vi ønsker innflytelse over innholdet’ er hvis du har en spak for innhold og en spak av inntekt.”

Facebook forsvarte seg på konferansen, med selskapets leder for News Feed, Adam Mosseri, og nyheter parternships manager Campbell-Brown, og hevdet at det var han prøver å hjelpe utgivere på andre måter. Brun hevdet at oppfatningen om at Facebook er et blankt lerret for alle typer innhold som er galt, å merke seg at området er fint med “lener seg til kvalitet nyheter” og “grovt klarerte utgivere” på bekostning av clickbait.

Mosseri sa at Facebook er “integritet innsats” var basert på selskapets “verdier” og “normer”, men advarte om at det var ikke helt sikker på hvordan det var å gå å gjøre det.

Et uttalt mål å øke brukernes “tid” ble hindret, sa han, av mangel på klarhet rundt hva det betyr. “Vi prøver å finne ut hvordan du best kan måle og forstå at [og] prøver å forstå … hva folk faktisk finner meningsfylt.”

  • Facebook personlige data bruk og personvern innstillinger styrt ulovlig av tysk domstol