YouTube administrerende DIREKTØR siger, at Facebook burde komme tilbage til baby billeder’

66

Google, Susan Wojcicki slutter sig til koret angribe Facebook, mens de sociale netværk siger, at det ikke vide, hvad folk kan ‘finde meningsfuld”

@alexhern

Tue 13 Februar 2018 10.22 GMT

Sidst opdateret Tir 13 Februar 2018 12.42 GMT

Wojcicki’s own company is facing intense criticism over its handling of shock-jock vlogger Logan Paul.

Wojcicki egen virksomhed står over for intens kritik over sin håndtering af shock-jock vlogger Logan Paul.
Foto Af: FilmMagic

YouTube ‘ s administrerende direktør, Susan Wojcicki, sluttede en lineup af tech og medier ledere lambasting Facebook på en konference i Californien.

Wojcicki, hvis egen virksomhed står over for intens kritik over sin håndtering af shock-jock vlogger Logan Paul, foreslog, at Facebook bør hoved yderligere ned den vej, det startede på, når det annonceret planer i januar at de-fokus på nyheder og indhold.

“De skal komme tilbage til baby billeder og deling,” Wojcicki fortalte Kode Medier i Los Angeles.

Men den administrerende DIREKTØR sagde, at Facebook er stigende forsøg på at etablere sig som en video-platform ikke holde hende vågen om natten: “[Y]ou altid nødt til at tage dine konkurrenter alvorligt, men man vinder ikke ved at kigge bagud og kigger rundt.”

Hun var ikke den eneste bruger på scenen for at angribe Facebook, som er blevet en af branchens foretrukne boksesække i de seneste måneder. BuzzFeed medstifter og administrerende DIREKTØR Jonas Peretti tiltrådte i, at argumentere for, at Facebook bør udvide sine indtægter deling praksis til news feed selv. “De fleste af Facebook’ s indtægter er i News Feed, og det er her, de har ikke fælles indtægter,” Peretti fortalte konferencen.

Det sociale netværk har ikke delt reklame indtægter fra instant artikler eller videoer, der er sendt til stedet, men Peretti gjort gældende, at det ikke er nok. “Disse er de steder, med en masse mindre distribution, så der er en masse mindre indtægter.”

Facebook

Twitter

Pinterest

Men Peretti s overordnede råd til Facebook, var det modsatte af Wojcicki s: det sociale netværk, som han sagde, behov legitime nyheder og indhold, fordi det ellers vil være overskredet med dårlig aktører. “Facebook vil ikke have nogen chance for at kontrollere, hvad der er i News Feed, hvis den eneste løftestang, de har, er trafikken, fordi den eneste måde at sige ‘vi vil have indflydelse på dette indhold’ er, hvis du har et håndtag af indhold og en løftestang for indtægter.”

Facebook forsvarede sig på konferencen med virksomhedens chef for News Feed, Adam Mosseri og nyheder parternships manager Campbell Brown, der argumenterer for, at det var at forsøge at hjælpe udgivere i andre måder. Brown argumenterede for, at opfattelsen af, at Facebook er en tom tavle for alle typer af indhold, der er galt, er at bemærke, at webstedet er fint med “skæve til kvalitet nyheder” og “stort set betroede forlag” på bekostning af clickbait.

Mosseri sagde, at Facebook ‘ s “integritet indsats” var baseret på virksomhedens “værdier” og “standarder”, men advarede om, at det var ikke helt sikker på, hvordan det var at gå for at gøre det.

Et af de erklærede mål med at øge brugernes “tiden er godt givet ud” blev forpurret, sagde han, ved den manglende klarhed omkring, hvad det betyder. “Vi forsøger at finde ud af, hvordan man bedst kan måle og forstå, at [og] at forsøge at forstå,…, hvad folk rent faktisk finder interessant.”

  • Facebook personoplysninger brug og personlige indstillinger erklæret ulovlig af de tyske domstol