Svenska Polestar arbetar för att konkurrera med Tesla Model 3

72

Polestar Volvo är ett nära samarbete med och är engagerade i tuning av bilar av denna tillverkare, förra året blev en fullfjädrad automobile company, och började sedan arbeta på sina egna elbilar. I en intervju med Auto Express, företagets chef sa att det debut elektriska sedan Polestar 2 kommer att äga rum under sommaren 2019.

Huvud varumärke Polestar Thomas Ingenlath sagt att företaget har inga planer på att skapa ytterligare en “killer” en skapelse av Elon musk, men Polestar 2 är jämförbar i pris till Tesla Model 3 — svenska elektriska bilen kommer att säljas till ett pris av 49 tusen dollar, vilket motsvarar Modell 3 i konfigurationen av Lång Räckvidd med ett större batteri.

Trots liknande Amerikanska electrocare pris, jämför bilar är ganska svårt. Just nu utvecklarna inte avslöja några detaljer om hans skapelse. Men, konstaterar bolaget att, tillsammans med Polestar 2 har slutförts och utveckling av elektriska crossover Polestar 3. Funktioner i den senaste chefen för företaget noterat “en strömlinjeformad och aerodynamiska kropp”, också på ett taktfullt sätt som avviker från de uppgifter om den tekniska funktioner, har antytt att de kommer att presentera senare.

Vi vill påminna er om att vi nu har en chatt på “Telegram”. Kom, låt oss välkomna nya prenumeranter!

Svenska Polestar arbetar för att konkurrera med Tesla Model 3
Vyacheslav Larionov