Er Facebook for gamle mennesker? Over-55s hjord som den unge igjen

29

En prognose 700,000 BRITISKE tenåringer og unge voksne vil forlate den sosiale media-området i 2018

@marksweney

E-post

Mon 12 Februar 2018 05.00 GMT

Sist endret på Mon 12 Februar 2018 12.12 GMT

a facebook logo reflected in the human eye

Over-55s flokker til Facebook for å holde tritt med det sosiale livet til sine barn og barnebarn.
Foto: Yui Mok/PA

Det er offisielt: Facebook er for gamle(er) folk. Tenåringer og unge voksne er grøfting Mark Zuckerberg sosiale nettverk som popularitet blant de over-55s overspenning, ifølge en rapport.

I 2018, 2,2 millioner 12 – og 17-åringer og 4,5 millioner 18 – til 24-åringer vil regelmessig bruk Facebook i STORBRITANNIA, 700,000 færre enn i 2017, som yngre brukere feilen til tjenester som Snapchat, i henhold til eMarketer.

En økning i eldre brukere betyr over-55s vil bli den nest største demografiske av Facebook-brukere dette året.

Rapporten sier at mens Facebook har så langt vært vellykket i å holde inne av yngre brukere skifte til tjenester som Instagram, der det ble kjøpt i 2012 for $1bn, avhopperne er nå i økende grad på vei til oppkomling Snapchat.

Q&A Er Facebook det AMERIKANSKE profil aldring?

Vis

Skjul

Facebook alder problemet er ikke begrenset til STORBRITANNIA. USA, Facebook største marked med 169 millioner vanlige brukere, er forventet å se at nesten 3 millioner under 25 år avslutt sosiale nettverk nettstedet dette året.

Ved 2022, andel av 12 – og 17-år-gamle online besøkende i OSS som bruker Facebook er ventet å falle fra 50% til litt over en tredel, i henhold til teknisk forskere eMarketer.

På samme måte, Facebook popularitet blant eldre brukere vil innebære at nesten 3 millioner mer over-35s å bli med opp eller bruker nettverket regelmessig for dette året.

Den største veksten vil være blant de over-65s, med mer enn 1 million ekstra brukere i denne aldersgruppen forventes å delta i år.

Var dette nyttig?

Takk for din tilbakemelding.

“Facebook har en tenåring problem,” sier Bill Fisher, UK senior analytiker på eMarketer. “Denne siste prognose viser at det er mer enn bare en teori. Til nå har det vært i stand til å stole på plattformen shifters blir hoovered opp av Instagram. Imidlertid, leder kostnader for yngre målgrupper er Snapchat. Det er nå noen av de tidlige tegn på at yngre sosiale nettverk brukere blir påvirket av Snapchat.”

Fisher sier at i de siste tre årene Snapchat har mer enn doblet sin ta-opp-pris blant BRITISKE brukere av sosiale nettverk nettsteder og apper til 43%.

Rapporten avslører at som Facebook har blitt eldre – når våren kylling av internett feiret sitt 14. bursdag tidligere denne måneden – så også har sin brukerbase, sammen med sin popularitet blant eldre mennesker.

Den største veksten vil være blant eldre brukere, med 500,000 nye over-55s forventet å bli med Facebook dette året. Det vil bli 6,4 millioner 55 – 65-år-gamle-pluss vanlige Facebook-brukere dette året, den største demografiske lagre for 16 – 34-åringer.

Theresa Kanskje tror Facebook vil politiet selv? Noen håp

Les mer

“Det er et par faktorer på spill her, sier Richard Broughton, en analytiker ved Ampere. “Det ene er at eldre mennesker har en tendens til å komme for sent til internett partiet, men adopsjon har en tendens til å finne sin vei gjennom demografi slutt. Og med Facebook video og bilde opplevelse det er en plattform de ønsker å være med på å holde opp med det sosiale livet til sine barn og barnebarn.”

Siste måned, Facebook annonsert en stor overhaling av sin nyhetsfeed algoritmen for å prioritere hva venner og familie deler, og samtidig redusere mengden av ikke-reklame fra utgivere og merker.

Zuckerberg har lovet å bruke dette året “å sørge for at tid brukt på Facebook, er vel anvendt tid”.

Siste måned, Facebook åpenbart en $4.3 bn resultatet for siste kvartal i fjor, en 61% i fjor stige.

Zuckerberg sa 2017 viste seg å være et “vanskelig” for selskapet, som står overfor problemer med blant annet sin rolle i å spre falske nyheter og bekymringer ble det brukt som en plattform for russisk innblanding i det AMERIKANSKE valget.

Totalt sett Facebook er fortsatt det mest populære sosiale nettverk nettstedet i NORGE med en viss avstand med 32.6 millioner kroner sum vanlige brukere dette året. Instagram er brukeren base vil vokse fra en økning på 15,7 millioner kroner til på 18,4 millioner kroner, Snapchat vil surge fra 14.8 millioner kroner til 16,2 millioner, mens Twitter vil vokse fra 12,4 millioner kroner til 12,6 millioner.

Registrer deg for å den daglige Virksomheten i Dag e-post eller følge Guardian Virksomhet på Twitter på @BusinessDesk

Facebook brukere i NORGE 2018 v 2017

Alderen 12 til 17 2.2 m, ned 300,000

Alder 18 til 24 4,5 m, ned 400,000

Alderen 25 til 34 7.2 m, flatskjerm

Alderen 35 til 44 5.9 m, flatskjerm

Alderen 45 til 54 5.6 m, opptil 100 000 brukere

Alderen 55 til 64 3.5 m, opp over 200 000 brukere

Alder 65-pluss 2,9 m, opptil 300.000 brukere