Sberbank har lanserat ett laboratorium för studier av blockchain

90

Sberbank grundades blockchain laboratorium som kommer att hjälpa i studien av den senaste tekniken i blockchain och göra det möjligt att genomföra olika lösningar på grundval av rapporter ForkLog med hänvisning till företrädare för Banken.

I yttrandet av förvaltning i sparbanken, blockchain-laboratoriet kommer att kunna samarbeta med andra laboratorier för Bank och ge sin egen design för privatpersoner och företag. En av de viktigaste uppgifterna för laboratoriet är att främja blockchain och utarbetande av pedagogiska program som ägnas åt detta ämne.

“Blockchain väsentligt kan ändra många delar av verksamheten som rör den finansiella marknaden, de klassiska verksamhet som Banken och våra kunder. Utveckling, utveckling och genomförande av de mest lovande teknikerna är inte bara en viktig del av vår konkurrenskraft som en Bank, men också en obligatorisk del av vår framtid som en teknik för företag” — citat ForkLog senior Vice President för Sberbank, chef för Sberbank CIB Igor Bulantsev.

Nu Sberbank har mer än tjugo pilotprojekt, teknik-baserade unga blocka. En av dem används i praktiken, lösningen till “M. Video”, FAS och andra.

Glad för sparbank är det möjligt i vår chatt-shoutbox. För att diskutera hårdvara och tekniska sidan av gruvdrift är välkomna här.

Sberbank har lanserat ett laboratorium för studier av blockchain
Vyacheslav Larionov