VEJRET (BRH) minedrift som kunst

47

Antal Dowie — Britiske kunstner-actionist, fortæller i sit arbejde om teknologi og digital kultur gennem en række installationer. På en nylig udstilling, der afholdes i forbindelse med festivalen Neon Digital Art Festival, den kunstner, der præsenteres i hans nye projekt Ånde (BRH), center af, der var en mand i en iltmaske forbundet til spirometer og mikrocomputere, Minami cryptocurrency med hans ånde.

Den spirometer læser mængden af indåndet og udåndet menneskelige luften, og så hashes data i blokkæden. Derfor, jo mere lungekapacitet en person har, jo mere han vil være min i vejrtrækning processen. Antallet af udvindes valuta er påvirket og respiration sats, så hvis brugeren begyndte at trække vejret, hastigheden af minedrift er også stigende. Nu er denne art spirometer for minedrift er i stand til at producere kun en cryptocurrency Monero, og som formår at ikke så meget som jeg gerne ville for varigheden af udstillingen alle deltagere af installationen er i fællesskab udvundet omkring 0,03 Britiske pund sterling (0.000226495645 XMR, 0.00000378 BTC).

Kunst projektet Ånde (BRH) fortæller historien, som kroppen er biologisk system til produktion af kapital, og åndedrættet blev en universel valuta, der samler markeder og forvandlet det menneskelige i en ny art af Homo Economicus.

Arbejdet med den Britiske actionist er ikke det første forsøg udvundet lad os starte med din egen krop. For nylig, den danske ingeniører har skabt en dragt til minedrift, der forvandler kroppen varme til energi, som passer til gå i aktion, får cryptocurrency.

VEJRET (BRH) minedrift som kunst
Vyacheslav Larionov