General Motors vill släppa bilen utan manuell kontroll

83

Största American automobile Corporation General Motors kommer att lansera en helt Autonom bil nästa år om US Department of transportation kommer att godkänna filed av företaget med de handlingar som bekräftar säkerheten i fordonet. Det bör noteras att en del av bilen kommer att vara en total brist på kontroll system element för föraren.

General Motors inte bara visade hur det kommer att se ut i sin själv-att köra bil i 4: e grad av självständighet, men också rapporterade att han hade lämnat in den statliga Myndigheten att begära att tillåta användning på allmänna vägar helt trådlös version av Chevy Bolt elektriska fordon, dubbade Kryssning AV. Om begäran är nöjda, bilen kan visas på AMERIKANSKA vägar i och med 2019. Bolaget beskriver det som “det första fordonet av konsumenten klass, som ursprungligen skapades för att säkra oberoende rörelse på allmänna vägar utan förare och med ett styrsystem, pedaler, eller någon annan manuell kontroll system”.

I media noteras att Kryssning AV är avsevärt skiljer sig från de modeller av självgående bilar, testerna är General Motors, som för närvarande innehar en California (USA). Det finns ingen kontroll, och även knappar. Med ett undantag, kanske, är bara en stor pekskärm i mitten av mittkonsolen och tillåter en att välja rutt och destination. Det är i denna bil du kommer att vara 100 procent att känna att det var passageraren, oavsett var du är. Bilen även öppnar och stänger dörrar.

Portal Engadget konstaterar att obemannade fordon, som Kryssning AV, inte ännu uppfyller alla nödvändiga Federala säkerhetskrav som fastställts för fordon. Dock biltillverkare har rätt att ansöka om en kvot, vilket gör användningen av sådan utrustning på vägarna. Men varje år regeringen beviljar tillstånd att använda endast 2500 av dessa bilar. I en intervju med The Verge, Vd för General Motors, Daniel Ammann, sade sitt “företag vill få den nödvändiga kvot och åtagit sig att uppnå de krav som ställs på ett annat sätt”.

“Naturligtvis, kan vi ställa upp motsvarande en passagerare airbag på den plats där det normalt ligger förarsätet. Å ena sidan detta, naturligtvis, att hålla sig till vissa säkerhetskrav, men mycket av designen av en bil som skiljer sig från den som anges i dessa föreskrifter. Så in din förfrågan och vi kommer att försöka övertyga regeringen att godkänna vår ansökan.”

Ett antal tillverkare och transport företag slagit sig ihop förra året och vädjade till regeringen med frågan om att ändra den föreskrivna standarder och gällande bestämmelser.

“Utan förändringar i gällande regler kan ta flera år att få fram, som utlovat och redo för dagens teknik skulle kunna förhindra dödsfall på vägarna”, på den tiden Vice Vd för General Motors Michael Abelson.

Biltillverkare kommer att ha för att uppnå dessa förändringar om de vill ha sin helt självstyrande bilar blivit som fullvärdiga deltagare i trafik.

General Motors vill släppa bilen utan manuell kontroll
Nikolai Khizhnyak