Franske designere har udviklet et fly bird

57

Som du ved, fly fløj design, “lånt” fra fugle. Men, der er en “live” – fløj, en fordel, som giver bedre kontrol med flyvning: wing er i stand til at deformere. Men snart flyet kan erhverve sådan en nyttig funktion, fordi ingeniører fra Frankrig, der blev indført flyet fløj, der kan ændre sin form.

Som rapporteret, franske forskere fra Toulouse Institut har planer om at fremstille bagkanten af vingen fjer af rovfugle. En ny model af et fly, der fløj ud over det interessante former vil give mulighed for at foretage flyvninger mere økonomisk. Det faktum, at den nye fløj er designet med en stationær aerodynamiske plan vil indeholde et sæt af glidende elementer. De vil blive drevet ved hjælp af elektriske, hydrauliske og mekaniske dele.

Den bevægelige elementer i den samtidige overfor afvigelse vil give dig mulighed for at styre roll af de fly, der vil spare brændstof og forbedre kontrollen over flyet. Det er værd at bemærke, at lignende løsninger blev udviklet tidligere, men for deres kropslighed i livet på det tidspunkt ikke eksisterer de nødvendige teknologier. Forskere fra Toulouse Institute ønsker at anvende i forfølgelsen af hans ideer, materiale, form hukommelse, hvilket i teorien vil reducere luftmodstand.

Franske designere har udviklet et fly bird
Vladimir Kuznetsov