CES 2018: voice-kontrolleret brusere, overholder ikke robotter og intelligente toiletter

64

Stemme medarbejdere var i alt på messen, hvilket tyder på, at fremtiden er smart – men er der nogen, der rent faktisk ønsker at tale til deres toilet?

Kohler Numi’s smart toilet, complete with voice-activation, mood lighting, heated seat, foot warmer and advanced bidet functionality with air dryer.

Kohler Numi ‘ s smart toilet, varme, komplet med voice-aktivering, stemningsbelysning, opvarmet sæde, fod varmere og avancerede bidet funktionalitet med aircondition og hårtørrer.
Foto: Kohler

CES

CES 2018: voice-kontrolleret brusere, overholder ikke robotter og intelligente toiletter

Stemme medarbejdere var i alt på messen, hvilket tyder på, at fremtiden er smart – men er der nogen, der rent faktisk ønsker at tale til deres toilet?

Fre 12 Jan 2018 14.16 GMT

Sidst opdateret Fre 12 Jan 2018 14.18 GMT

Den årlige trend-indstilling tech udstyrsstykke, der er International CES i Las Vegas er ved at være slut, der har været udsat for gennem skybrud, blackouts og et par usamarbejdsvillig robotter. Og det er klart, at din stemme er mere vigtigt end nogensinde.

CES 2018 vædret hjem, at store teknologi tænker stemme er den næste store udvikling inden for it. Først havde vi den computer, så din smartphone, og nu stemme assistenter.

Smart talere som Amazons populære Echo enheder og Google ‘ s Hjem, som både havde en killer Jul, er blot en stikkontakt til den kunstige intelligens-drevne stemme assistent.

Google reverse-ferreted fra sin egen Google-brand strategi at følge Amazon led i åbningen sin Assistent stemme-system til en tredjepart. Producenter fra alle ender af skalaen, fra high-end danske virksomhed Bang & Olufsen, til billige og munter Anker, fyrede annonceringer af nye smarte højttalere. Nogle, såsom LG, også lanceret såkaldte smarte skærme med Google Assistant – et direkte skud på Amazon ‘ s Echo Vis smart højttaler med en skærm.

An employee demonstrates home appliances that can be controlled by Amazon Alexa at the LG booth during CES.

Facebook

Twitter

Pinterest

En medarbejder viser, husholdningsapparater, der kan styres af Amazon Alexa på LG booth under CES. Foto: John Locher/AP

Men mens Googles kamp, strategi for hjemmet var tydeligt at indhente med Amazon, den førende på markedet er CES var helt anderledes. Dens Alexa stemme assistent dukket op i ting så forskellige som brusekabiner, spejle, lys skifter, mikrobølgeovne og biler, klart befriet for rammerne af højttaler-lignende ting – uanset om eller ikke at nogen faktisk ønsker en stemme-kontrolleret brusebad.

Ben Wood, chef for forskning på CCS Insight, sagde: “Google, Amazon, Microsoft og andre kæmper ikke kun til at cementere deres stemme teknologier, men også for at sikre deres assistent platforme er dybt forankret på tværs af hele spektret af forbrugerelektronik til at vedligeholde og uddybe forbrugernes engagement.”

“Baseret på hvad vi har set hidtil, er der ingen tvivl om, at Amazon’ s Alexa fortsætter med at føre den afgift, når det kommer til at stemme assistent integration.”

Et sted Alexa og Google har især mistet Mercedes biler. Den tyske biler power house præsenteret en ny “Hey Mercedes” – system til voice-control-system til biler, der beslutter at gå alene, i en bevægelse, Geoff Blaber fra CCS Insight kaldet “forvirrende”.

“Lige som de fleste i branchen er, at man anerkender behovet for at integrere teknologi og forbedre din tid til markedet gennem samarbejde, partnerskaber og åbne platforme, Mercedes er det besluttes at genopfinde hjulet med en helt proprietære tilgang,” sagde Blaber.

Smart home overbelastning

Facebook

Twitter

Pinterest

Som om stemme-aktiveret alt ikke var nok, viser etager blev fyldt med en forvirrende vifte af smart home gadgets kappes om forbrugernes penge.

Smart højttalere har genantændes interesse i intelligente hjem marked, der fungerer som et centralt knudepunkt, og derfor er et gateway drug til smart alt, men primært pærer, indtil nu.

Nogle “smarte” ting, såsom lækagesøgning enheder fremvist på CES, synes at give mening, blot ved at advare dig, at spørgsmål om dit hjem, der kan dent bank konto, hvis du ikke behandles med det samme. Andre, såsom Kohler ‘ s $6.000 Numi smart toilet, ikke så meget. Det er stemmeaktiveret, har stemningsbelysning, et opvarmet sæde, fod varmere og avancerede bidet funktionalitet med aircondition og hårtørrer. Dejligt.

“Jeg har ondt af de fattige forbruger,” sagde Træ. “Smart home nu har sådan en forvirrende valgmuligheder, er det praktisk talt umuligt at finde ud af, hvad der er den bedste løsning.”

Flyver taxier og lys-op droner

Computer says no … Cloi stopped responding to LG’s vice president of marketing as he tried to show off the company’s new toy.

Facebook

Twitter

Pinterest

Cloi stoppede med at svare til LG ‘ s vice president for marketing, da han forsøgte at vise virksomhedens nye legetøj. Foto: David Becker/Getty Images

Men hvis CES 2018 var at blive husket for noget, vil det være for ikke-kompatible robotter.

LG fremviste sin Cloi hjem-hjælpe-robot, der var beregnet til at fungere som en grænseflade mellem dig og den verdslige ting i dit liv, såsom vaskemaskine / tørretumbler eller tørreskab. Desværre minutter i live demo Cloi stoppede med at svare til LG ‘ s vice president for marketing David VanderWaal at skabe en pinlig-vejs samtale, da han forsøgte at fremkalde en reaktion.

“Episoden viste sig at være en passende metafor for en masse af teknologien på vis på CES i år, især inden for forbrugeren robotteknologi,” sagde Træ. “Det syntes, som mange af de enheder vis ikke var helt klar til primetime.”

At selv udvidet til at vise sig, som, på grund af kraftig regn, ramt af en strømafbrydelse midt-udstilling forlader deltagere under nødbelysning for tre timer.