Smartphone med det mest kraftige batteri vil gå på salg mandag

23

Vi har allerede fortalt dig om smartphone OUKITEL K10, der har en hidtil uset batteri kapacitet på 11.000 mAh. I dag, selskabet er betroet os datoen for modtagelsen af nye emner til salg — 15 januar 2018.

Pre-sale kampagne er eksklusiv for de online shop GearBest, og denne event vil være sammenfaldende med den lodtrækning, vinderne, som vil være i stand til at K10 helt gratis. For at deltage, er du nødt til at se følgende video og læse reglerne.

Hvis du ikke taler engelsk, glad for at oversætte. Først skal du nødt til at abonnere på en kanal OUKITEL K10 på YouTube, så kan lide denne video, dele det på nogen af deres sociale netværk, og derefter give et link til indlægget i kommentarerne til de roller, langs den måde, at fortælle, at du er mest imponerende i K10.

Kampagnen vil vare fra 11 til 25 januar, så den tid, du har nok. Godt, hvis du ønsker at købe OUKITEL K10, du kan benytte rabat kupon OukitelK10 i mængden af $ 50. Detaljer om kampagnen kan findes på denne side.

Smartphone med det mest kraftige batteri vil gå på salg mandag
Hej-News.ru