Robomat — ubemandede mobile butik på hjul

26

Ubemandede varevogne er ikke overraske: masser af nystartede virksomheder og de store bilproducenter allerede teste deres afkom i USA og Europa. Nogle ubemandede busser kører uden passagerer på en særligt behandlet ruter i forberedelse til en fuld test, herunder dem, der allerede transportere passagerer fra hjemmet til den nærmeste butik ved lav hastighed. Start Robomat besluttede at gå den anden vej, styret af princippet om “, Hvis en passager ikke gå til butikken, så butikken kommer til at passageren selv!”.

Udviklerne af Robomat har indført ubemandede electrofuge, som er en lille automatiseret kiosk på hjul. Brugen af disse varevogne vil tillade kæde-butikker for at spare på at åbne nye stationære punkter, der bare bærer det Væsentlige i de rigtige områder — jeg tror, at skaberne af robomachine. Udviklerne er overbeviste om, at deres projekt vil være i stand til i fremtiden at håndtere levering af produkter er ikke værre end andre tjenester, såsom for eksempel, som Amazon, og i nogle tilfælde vil være leder til at slå konkurrenterne.

“Begrebet butik på hjul er meget klarere, at køberen” — siger grundlæggeren af en start Ali Ahmed.

Ja, for robomobile på hjul, der allerede har en klar infrastruktur, behøver du kun at lære det godt at ride på vejene. I sidste ende er den gode gamle is varevogne er stadig populære. At fokusere på vej robocock vil bruge lidar, radar og computer vision-systemer, der giver dig mulighed for at se på forskellige afstande. På femte niveau af autonomi for deres afkom, udviklere kommer til at trække sig tilbage i 2018.

Køb via en robot-butik, du kan gøre godt og nemt: kunden blot at afhente dine varer, og de beløb, der i sig selv vil blive trukket fra hans kreditkort, “knyttet” til den tilhørende app på din smartphone. Pris, dato for emballering og oplysninger om sammensætningen af klienten vil være i stand til at læse på skærmen. For friskhed du ikke at bekymre dig — cooling system vil gøre alt for sig selv.

Til van der er stadig et par spørgsmål. For eksempel, hvor meget vil det koste at købe eller leje? Og en anden ting: hvad med hærværk? På disse spørgsmål udviklerne har endnu ikke besvaret.

Robomat — ubemandede mobile butik på hjul
Vyacheslav Larionov