Peter Thiel gjør tilbud om å kjøpe Gawker, nyheter siden han hjalp konkurs

41

Venture kapitalist ansikter juridiske hindringer ved budgivning for området, som har vært stengt i mer enn et år etter at Hulk Hogan søksmålet han nytta

Bankruptcy and legal experts for Gawker have tried to block Thiel’s bid. It is not yet known why he wants to buy the site.

Konkurs og juridiske eksperter for Gawker har prøvd å blokkere Thiel bud. Det er ennå ikke kjent hvorfor han ønsker å kjøpe stedet.
Foto: Saul Loeb/AFP/Getty Images

Peter Thiel

Peter Thiel gjør tilbud om å kjøpe Gawker, nyheter siden han hjalp konkurs

Venture kapitalist ansikter juridiske hindringer ved budgivning for området, som har vært stengt i mer enn et år etter at Hulk Hogan søksmålet han nytta

Fre 12 Jan ’18 00.47 GMT

Venture kapitalist Peter Thiel har laget et tilbud for Gawker, i håp om å overvinne juridiske hindringer og rival tilbydere for nyhetsnettsted som har kollaps milliardær hjalp utfellinger siste året, folk er kjent med saken sa på torsdag.

Gawker er gossipy nyhetsnettsted har vært inaktiv i mer enn et år, etter at det ble stengt ned etter en massiv sak mot det ved bryting stjerners Hulk Hogan, som Thiel nytta etter at han vendte seg mot medieselskapet. I 2007, Gawker avslørt Thiel var homofil, uten hans samtykke.

Ingen Snakker: Studier av Gratis Trykk på review – Hulk v Gawker i portrett av velstående arroganse

Les mer

Gawker er å gjennomføre en auksjon av sin gjenværende eiendeler, inkludert domenenavn og nesten 200,000 arkiverte artikler. De fleste av sine eiendeler, herunder dets søster sider Deadspin, en sports-området, og Jesabel, en feministisk blogg, ble kjøpt i 2016 for $135m av media selskapet Univision Holdings.

Thiel har ikke sagt at han ønsker Gawker, om mulig oppkjøp ville la ham ta ned historier om hans personlige liv som fortsatt er på nettstedet, og stenge muligheter for å motvirke rettssaker mot ham. Thiel, en original Facebook investor og en co-grunnlegger av online betaling tjenesten PayPal, gjorde ikke svarer på en forespørsel om kommentar.

Konkurs og juridiske eksperter for Gawker har prøvd å blokkere Thiel bud, ifølge domstolen papirer.

Thiel finansiert søksmålet mot Gawker etter at nettstedet er publisert en sex tape med Hogan, hvis egentlige navn er Terry Bollea. Den tidligere profesjonell bryting vant en $140m dom mot stedet, og senere slo seg ned for $31m.

Flere tilbydere har levert tilbud for nettstedet, konkurs av pensjonsplanen Vil Holden sa i en telefonintervju. Han vil velge en vinner så snart denne måneden, og deretter be om godkjenning for tilbud fra en OSS, kom inn til skifteretten. Hvis Holden utelukker Thiel bud, Silicon Valley titan og cheerleader for Donald Trump kunne appellere til dommeren.

Verdien av Thiel bud kan ikke læres. Gawker er visstnok verdt bare et par millioner dollar.

En gruppe av tidligere Gawker ansatte denne uken forlatt sin innsats for å by på, som en av flere kilder sa, etter å ha mislyktes med å oppdra sine mål på $500 000.