Fra Virgin Galactics SpaceShipTwo lavet den endelige test flight planlægning

26

Rumfartøjet SpaceShipTwo, som i nær fremtid, plads turister vil være i stand til at foretage kommercielle flyvninger bestået en anden flight test, med held færdiggøre den syvende flyvning. Ligesom sidste gang, skibet steg til en højde af femten kilometer dvuhfyuzelyazhny flyet-luftfartsselskab, WhiteKnightTwo, og derefter afbrudt og begyndte at planlægge. Med slukket motor, bilen kan flyve ved hastigheder på over 1100 kilometer i timen, og at disse resultater i dag SS2 nås i løbet af rullende flyvning.

Richard Branson skrev på sin Twitter-feed, som SpaceShipTwo lavet en syvende fly ind i planlægningen, og held landede. Lederen af Virgin Galactic, udtrykte håb om, at test-flyvning uden motor for SS2 var den sidste.

Motorer, der er ophørt med at slå efter en mislykket mission, der fandt sted i 2014, og derefter, efter adskillelse fra carrier aircraft, skibet brød i brand. Ulykken førte til døden af en af de piloter, og den anden formået at skubbe. Nu, når den procedure, kontor har udviklet et hundrede procent, og de motorer, der er testet, er det tid til at starte en fuld-skala test flyvninger.

Udvikling af skibet, der foretages af virksomheden siden 2009, men allerede nu er det svært at sige, når Virgin Galactics vil begynde at transportere turister til kanten af rummet. Fuld afprøvning af motorer, ligesom mange andre prøver stadig at komme. Nu skibet fører, selv uden tanken, at udviklere efterligne med en vand-fyldte tank.

Fra Virgin Galactics SpaceShipTwo lavet den endelige test flight planlægning
Vyacheslav Larionov