Dark Souls remastered til Nintendo Skifte konsol

25

Ny version af anerkendte dark fantasy-eventyr kommer til Nintendo Skifte i Maj

Dark Souls is coming to terrorise players on the Switch

Dark Souls er på vej til at terrorisere spillere på Kontakten
Foto: Nintendo/Namco Bandai

Spil

Dark Souls remastered til Nintendo Skifte konsol

Ny version af anerkendte dark fantasy-eventyr kommer til Nintendo Skifte i Maj

Tor 11 Jan ’18 15.23 GMT

Sidst opdateret Tor 11 Jan ’18 17.03 GMT

Vartegn action-adventure spil Dark Souls bliver remastered til Nintendo ‘ s Skifte konsol, selskabet annoncerede i dag. Spillet blev vist sammen med en række andre nye versioner af ældre spil for Skifte, herunder kult hit Verden Slutter Med Dig, Super Nintendo classic Donkey Kong: Tropisk Fryse og Hyrule Krigere.

Dark Souls, en indviklede og mystiske arbejde af mørk fantasi, der sætter spillerne mod en verden af dæmonisk skabninger, er bredt anerkendt som en af de bedste video spil af alle tid.

Første udgivet i slutningen af 2011, tog en indflydelsesrig tilgang til video spil storytelling, at lade sin fællesskab af spillere sammenstykke sin baggrundshistorie i løbet af flere år fra godt skjulte og ofte tvetydige tips skjult i spillets verden. Spillere kan også vises i hinandens spil til at enten hjælpe eller hindre hinandens fremskridt i at opretholde et fællesskab af engagerede spillere, der stadig er aktiv syv år senere. Dens udgiver Namco Bandai vurderer, at den og dens to efterfølgere har solgt mere end 9 millioner eksemplarer. Den remastered version vil blive udgivet på 25 Maj med “bedre framerate og opløsning”, i henhold til Nintendo. Det vil også være tilgængelig på Playstation 4, Xbox og PC.

Fra Software har også afsløret en Dark Souls Trilogy box-sæt, sat til at blive udgivet på PlayStation 4 i Maj. Den, der har Mørke Sjæle og dens to efterfølgere samt en samling af soundtrack-Cd ‘ er.

Nintendo har for nylig hævdede, at Kontakten blev den hurtigst sælgende spillekonsol i USA ‘ s historie, at have solgt 4,8 millioner enheder i 10 måneder siden lanceringen i Marts sidste år. Kan spilles både ude og hjemme takket være et par aftagelig controllere, konsollen har også vist sig at være populær i Japan og Europa, der sælger en kombineret verdensplan i alt 10 mio.