#CES 2018|, Honda introducerade den känslomässiga robot 3E-A18

40

Under mässan CES 2018 presenteras för allmänheten inte bara alla typer av innovativa prylar och elektroniska apparater, men också flera modeller av robotar. En av dem var charmig båt som tillverkas av det Japanska företaget Honda med ett finare namn 3E-A18. Besökare till utställningen 3E-A18 direkt betagen på grund av sin emotionalitet. Företagets företrädare att förstå att medan deras robot är bara ett konstigt begrepp, men utesluter inte att det en dag kommer att producera sådana robotar serien.

Digitala ansikte 3E-A18 göra perfekt förmedlar känslor. Är belyst från insidan genom den frostade kroppen av roboten, och uttrycker vad han känner just nu. Roboten kan undra, att glädjas, att vara ledsen och även att somna när man är trött eller uttråkad. Vid åsynen av detta mils han vill gosa, detta bidrar och otroligt behaglig att ta i det material som kroppen 3E-A18.

“Honda tror att robotar kommer inte bli ett hinder i vägen för människan, kommer inte komma i konflikt med honom. Vi ser framtiden för robotics möjlighet att förbättra förutsättningarna för mänskligheten”, sa VD för R&D division av det Japanska företaget.

3E-A18 utvecklades ursprungligen för att interagera med människor. Oftast med barn. För rörelse använder är inbyggd i botten av plattform med ett hjul. Roboten är inte bara att Uttrycka sina egna känslor, utan också att läsa känslor av människor runt omkring honom, att reagera på dem på ett lämpligt sätt. Honda hoppas att man i framtiden liknande 3E-A18 robotar kommer att kunna arbeta på flygplatser, köpcentrum, institutioner och andra organisationer.

#CES 2018|, Honda introducerade den känslomässiga robot 3E-A18
Sergey Grå