Dark Souls remastret for Nintendo Slå konsollen

26

Ny versjon av anerkjente dark fantasy-eventyr som kommer til Nintendo Slår i Mai

Dark Souls is coming to terrorise players on the Switch

Mørke Sjeler kommer til terrorise spillere på Bryteren
Foto: Nintendo/Namco Bandai

Spill

Dark Souls remastret for Nintendo Slå konsollen

Ny versjon av anerkjente dark fantasy-eventyr som kommer til Nintendo Slår i Mai

Tor 11 Jan ’18 15.23 GMT

Sist endret på Tor 11 Jan ’18 17.03 GMT

Landemerke action-eventyr spill Dark Souls blir forbedret for Nintendo Slå konsollen, kunngjorde selskapet i dag. Spillet ble vist sammen med en rekke andre nye versjoner av gamle spill for Bytte, inkludert kult hit Verden Ender Med Deg, Super Nintendo-klassikeren Donkey Kong: Tropisk Fryse og Hyrule Krigere.

Dark Souls er et komplisert og omfattende arbeid av mørk fantasy, setter spillere mot en verden full av demoniske skapninger, er ansett som en av de beste video spillene av all tid.

Først utgitt i slutten av 2011, og det tok en innflytelsesrik tilnærming til video spill historiefortelling, la fellesskapet av spillere sette sammen sin bakgrunnshistorie i løpet av flere år fra godt skjult og ofte tvetydig skjulte hint i spillet verden. Spillere kan også vises i hverandres spill å enten hjelpe eller hindre hverandres fremgang, og for å opprettholde et fellesskap av dedikerte spillere som fortsatt er aktive syv år senere. Utgiveren Namco Bandai anslår at den og de to oppfølgerne har solgt mer enn 9 millioner eksemplarer. Den forbedrede versjonen vil bli lansert den 25. Mai med “bedre framerate og oppløsning”, i henhold til Nintendo. Det vil også være tilgjengelige på Playstation 4, Xbox-En og PC-en.

Fra Programvaren har også avdekket en Dark Souls-Trilogien box-set, satt til å bli utgitt på PlayStation 4 i Mai. Settet har Mørke Sjeler og de to oppfølgere så vel som en samling av soundtrack Cd-er.

Nintendo nylig hevdet at Bryteren var den raskeste solgte spillkonsoll i AMERIKANSK historie, og etter å ha solgt 4,8 millioner enheter i 10 måneder siden lanseringen i Mars i fjor. Kan spilles både hjemme og borte, takket være et par av avtakbare kontrollere, konsollen har også vist seg å være populære i Japan og Europa, som selger en kombinert verden over totalt 10 millioner kroner.