Oversigt over Lotoo Paw 5000 MK2 er en af lederne i sit segment?

40

Nogle gange forskellen mellem de to generationer af udstyr er store nok til, at du kan sige, at de ikke har noget at gøre. Og nogle gange er det så sker, at når den er fuldt tilbage udseende ændrer kun lyd, men så meget at sammenligne med den tidligere variant er bare fjollet. Præcis, hvad der skete med den Lotoo PAW 5000, har for nylig opdateret til den “mark II”.

Hvis du husker, den tidligere 5000 fra skaberne af “den store og frygtelige PAW Guld” med et godt udseende og usability har en temmelig middelmådig lyd. Det var ikke dårligt, men spilleren var tydeligvis ikke til blandt de førende i den lyd, der, Generelt, ikke underligt, da den anvendte en form for codec. I Lotoo helt forstod hans fejl, og den anden version, der er modtaget i den rolle, DAC AK4490, og samtidig bevare den kompakte dimensioner forgænger og sin processor, der giver mulighed for at gennemføre meget høj kvalitet, digital signalbehandling. Prisen forblev på samme niveau, som anbefales af kostprisen for det nye 5000 er den samme $ 350 (plus eller minus regulering for skatter og valutakurser).

Specifikationer

 • CPU: ADI Blackfin 514 DSP
 • DAC: AK4490EN
 • ÅH: OPA1622
 • Frekvensområde: 20 Hz – 20 kHz (±0,2 dB)
 • Total harmonisk forvrængning+støj: <om 0.0006%
 • Udgangseffekt (per kanal): 150 mW @ 32Ω
 • Forholdet signal/støj: >114 dB
 • Kanal separation: >118 dB
 • Maksimal opløsning: op til 384 kHz/32-bit, DSD til DSD256
 • Support-fil formater: DFF, DSF, ISO, WAV, MP3, FLAC, APE, OGG, M4A, AAC ALAC, CUE
 • Skærm: 2″ TFT
 • Batteri: 1700 mA/h
 • Arbejdstid om batterier: ~6 timer
 • Trådløst interface: Bluetooth med A2DP
 • Input: USB 3.0
 • Udgange: line/SPDIF, 3.5 mm, 2,5 mm afbalanceret
 • Dimensioner: 98 mm × 55 mm × 17,5 mm
 • Vægt: 110 g

Pakning og levering

Pack-afspiller næsten traditionelle, denne gang for PAW 5000 valgte streng sort farve, alt andet var som vi er vant til at se. Du er, selvfølgelig, ikke en kasse med Guld og…

Inde i tillæg til den spiller, vil du finde instruktioner, USB 3.0 kabel, og en rem med klips til fastgørelse 5000 på hånden. Lotoo en eller anden måde stædigt tror på, at alle deres spillere mindre Guld er konstrueret til at køre. Selv om jeg personligt tror, at Guld er også meget muligt, at bruge som vægtning agent i uddannelse… jeg vil Selvfølgelig gerne se mere almindelige tilfælde, men det skal købes separat.

Design og ledelse

Fremkomsten af den første generation 5000 heller ikke ændre sig blot fordi det var det ikke. Udformningen af den “midterste paw” blev opfundet så godt, at da det er “out of fashion”, så enheden altid se godt ud. Tilfælde med let afrundede kanter er lavet hovedsageligt af metal, med en lille plastic strip i midten. Takket være sin kompakte størrelse, 5000 Mk II er fremragende i hånden og praktisk drift. Bygge kvalitet — alt passer perfekt, ikke for løs og ikke rasler rundt.

Udviklerne besluttede at gå lidt mod de nuværende tendenser i pleurotaenia og maksimal spredning forskellige funktioner til at adskille knapper, der, måske, er en ekstra bekvemmelighed for at styre.

På venstre side er volumen rocker og to kontakter — den ene er ansvarlig for de få, den anden for dumping, eksistensen af sådan en dobbelt konfiguration giver mere fleksibilitet ved konfiguration af spilleren for forskellige modeller af hovedtelefoner. Den øvre ende indeholder et stik til hovedtelefon udgange: en almindelig 3,5 mm og 2,5 mm “afbalanceret” og en samlet linje i/SPDIF-ud. Højre side indeholder et MicroUSB 3.0, bagud kompatibel med almindelige MicroUSB. På den nederste side er en slot til MicroSD-kort. Hans hukommelse for de spiller ikke, så uden et kort i stikket fungerer ikke.

På forsiden er der en navigation hjulet med en knap i menu (det bruges til spil/pause), placeret i midten. I løbet af de hjul der er to knapper, om de spor, de højre — tre knapper, som jeg vil fortælle nedenfor. Den øverste halvdel af forsiden dækker skærmen, det er ikke den største, og den beslutning tættere på midten, men han har en god bestand af lysstyrke, der er god læsbarhed i sollys. I nederste højre hjørne af frontpanelet er en power-knappen, er indskrevet i den ringformede indikator, som når spilleren trækker vejret forsigtigt at belyse og gået ud. Denne chip ser sjovt ud, men hurtigt træt, heldigvis, kan det nemt slås fra i menuen indstillinger.

Måske den største ulempe ved den nye 5000 er den arbejdstid, de bruger på fuld DAC og god effekt har ført til, at det indbyggede batteri kun varer 5 timer og 50 minutter (min standard test MEEAudio P1 low gain, FLAC 44.1/16). Selvfølgelig, mirakler ikke sker, og i en kompakt krop, især mere rummelig batteriet er ikke placeret, men på den anden side, næsten 6 timer af lydkvalitet er stadig en masse, og der er næppe nogen, der lytter til musik 6 timer i træk uden mulighed for at genoplade. Men i lyset af den succes i udviklingen af powerbanks, enheden er i dag henvist til baggrunden.

Firmware

Spilleren bruger den samme Blackfin, så firmware Lotoo skabe deres egen, og, måske, det er, at deres produkter er gode. FOR “poter” — et hurtigt, stabilt og, efter min mening, komfortable. Hovedmenuen, som spilleren mangler, efter download (meget hurtig) du kommer til skærmen for afspilning, og hvis du lyttede til, før enheden slukkes, vil filen automatisk være valgt, skal du bare trykke på “Play”.

Afspilningsskærmen kan fungere i én af tre tilstande (slås til ved at trykke længe på knappen Afspil): VU-meter, spectrum analyzer og album. De to første tilstande ser meget imponerende, hvilket gør henvisning til den teknik, 90 og forårsager den del af beklagelse, at andre udviklere har ikke vedtaget VU-meter (bortset fra de FiiO).

Som menu på afspilleren er der, alle de kontroller, der er gjort på de tre knapper, der hver har to funktioner for korte og lange tryk. Vil fortælle om dem fra top til bund.

Den første-knappen med et kort tryk vises en liste over spor. PAW 5000 Mk II er ikke særlig byttet media library, der er et vist filer i mapper på dit kort, et par afspilningslister du kan tilføje numre, og en liste over alle de medier, crowd for fans til at lytte til alle blandet op. Lange tryk på denne knap, kan du udføre en af de funktioner, der er valgt i menuen (mute, mode skift skærm, og meget mere).

Den næste-knappen med et kort tryk på for at vende tilbage til den menu, og listen filer, skal du trykke længe åbner player-indstillinger, adskilt af et par point. Play Indstillinger indeholder indstillinger for spil: ordre, visning af tid, kanal balance, få kompensation og lignende DSD mulighed. System Indstillinger giver dig mulighed for at konfigurere timere tv og fra, lysstyrken på skærmen låse-tilstand (en vilkårlig knap, eller bare Magt), osv. indsendt eksotiske optioner type af oplysninger om batteriet og teste hastigheden på SD-kortet. Bluetooth-Indstillinger — alt er indlysende: aktiver/deaktiver trådløse modul, samt at søge i og oprette forbindelse til enheder. Selvfølgelig, Bluetooth her lavet snarere “overgivelse” uden aptX det er ikke specielt nyttig, men på den anden side, spise denne funktion er heller ikke spørge, men med en simpel Bluetooth-højttalere kan komme i handy. Sport Mode Indstillinger — tænde/slukke sport mode. FN-Tasten Definition er den funktion for den første knap.

Af den måde, om det russiske sprog i firmwaren: i min udgave af spiller, han er gået, og med det Kyrilliske titler 5000 Mark II er ikke altid venligt (selv om det latinske alfabet med diakritiske tegn vises korrekt, selv uden diakritiske tegn), men Lotoo elsker at frigive lokaliseret forskellige enheder med forskellige firmware, så du kan modtage den russiske version.

I kommentarer til anmeldelser af spillere Lotoo nogle gange rejser spørgsmålet, hvad er en “sport-mode”? Det er faktisk meget simpelt, i denne tilstand, kan du bruge hjulet til at ændre tempo på den aktuelle sang i intervallet ±20%, skal du justere musikken til din løbehastighed/hoppe/Pliva…

Den sidste knap med underskrift SPISTE/PMEQ skjuler en af de vigtigste “chips” af denne enhed. Ikke underligt Blackfin er en processor, der er tilpasset til digital signalbehandling, programmører Lotoo formået at presse ud af ham en masse, og har udstyret deres spillere ud til en digital “uluchshayzerov” (ATE) og en meget høj kvalitet parametrisk EQ (PMEQ). SPISTE giver dig mulighed for at vælge en af de handlere (“lysere”, “blødere” osv.) der vil blive anvendt til lyden, disse handlere banale udligning mere vanskeligt, og nogle gange giver interessante resultater. Selv om en langt mere nyttige ting — det er stadig en parametrisk EQ. Han så gennemført på niveau med den gode “software”, der er løsninger til computeren og fungerer godt, uden at ødelægge lyden. Naturligvis, vil indstillingerne nødt til at grave i Internettet til at forstå den Almindelige arbejder og princippet om, at værdien af de parametre, men jeg har ikke tænkt mig at fratage læserne af glæden ved viden.

Generelt firmware spiller hurtig, stabil og komfortabel. I fremtiden, er det sandsynligvis vil arbejde, men fælles kodebase med den tidligere enhed gør det muligt nu at vise pålidelige resultater.

Lyd

For at lytte til den anordning, der anvendes følgende hovedtelefoner: iBasso IT03, 99 Meze Klassikere, Lyd Zenith PMx2, Ædle Kaiser Encore, Lejrbål Lyd Andromeda, 64 Audio U12, HUM Uberørte og andre.

At lyd er, hvad giver dig mulighed for at tilgive denne afspiller er relativt lav, mens du arbejder. Hvis PAW 5000 af den tidligere generation havde intet at gøre med big brother Guld, 5000 Mk2 stadig er lidt ligesom min “rig slægtning”. Generelt, strømmen spiller er meget organisk, uden bias i microdialysate, det er at der ofte kan lide at kalde “musikalitet”, men dette er den “musikalitet” er ikke på bekostning af at lyde naturligt.

Bassen er en smule forstærket, men ikke kvantitativt, men snarere i form af den energi, som spilleren sætter i den lavfrekvente del af spektret. Den vægt, der er i området midbass, og det lyder meget naturligt, arkivering tilføjer en smule af massivitet, og som giver et mere solidt grundlag for hele tune. Beslutning bas er meget god, fremragende for sin pris-niveau, gik den struktur, de instrumenter, der er helt adskilt, bassen er kontrolleret og ikke kryber på mid-range.

Midten af lidt fladtrykt, de spiller forsøger at spille høj kontrast, understreger micronance, der især gavner dårligt skrevet stil. Men, selvfølgelig, er den totale opløsning af MF er anstændigt (men ikke transcendent) niveau. Specielt godt 5000 Mk II kan microcontrast og følelser — den barske, karakteristiske vokal, drevet af live — her er dens stærke sider. Imaginære scene lidt mere gennemsnit i bredde og dybde, at spilleren ikke forsøger at forskønne eller ændre i placeringen. Meget pænt gjort adskillelsen i dybden, det er naturligt og realistisk (hvad jeg gik glip af den første generation).

RF forventet til den pris, sortiment er forenklet i form af udvikling af angreb og dæmpning, men har en god opløsning og længde, som korrelerer godt med bas vægt, at afbalancere det. På grund af den lange, en god spiller de små nuancer i de høje frekvenser, men det lyder ikke hård. Nogle gange, ved den måde, diskant lyd, selv “lidt rigere” end faktisk, det er ikke altid til fordel for naturlighed, men ofte er sådanne “additiv” der er meget imponerende og en fryd for øret.

Vi har naturligvis brug for et par sammenligninger. Da jeg ikke har uendelig tid til massen af den sammenlignende tests, valgte jeg de modeller, der mener, de er tættest på PAW5000 anden generation.

Fiio X5-2. Nogle gange er den pris-reduktion giver spilleren mulighed for at øge deres-forholdet kvalitet/pris, til trods for udgivelsen af en ny generation, for at forblive interessant spiller. Præcis, hvad der skete med X5-2. I forhold til helten i den anmeldelse, det giver en mere energisk og mere energisk lyd, selv om der på nogle optagelser, det lyder skarpere og mere understreger fejl og grusveje.

Cayin N5. Mens anden generation af den spiller, der er i udvikling, den første er stadig en interessant mulighed, der byder på en mere neutral og tør lyd med en svag hældning i lyset for elskere af monitor ‘ s registrering.

Alien+. Forskellen med PAW5000-2, noget som X5-2: mere emotionelt, mere energisk lyd, men uden de karakteristiske spiller FiiO af feltet, hvilket resulterer i en mere “naturlig” lydopfattelse.

FiiO X5-3. Tilfælde, hvor vi kan sige, at spilleren er “anderledes” i strømmen. Dem, der har læst overblik over den tredje generation “fem”, og forstå forskellen — en stor fusion, lige over den mørke strøm, de bedste undersøgelse af NCH — det er, hvad der adskiller den enhed af FiiO.

Kompatibilitet

I Lotoo ret meget strøm til din afspiller, 150 mW — at en rimelig optimal, hvilket naturligvis ikke er nok til at alle hovedtelefoner, der giver mening at bruge bærbar. Afbrydere med forstærkning og dæmpning faktor, denne afspiller kan være “tunet” til følsomme IEM, der giver dig mulighed for at lytte til dem med stort set ingen baggrundsstøj.

Stilmæssigt alsidig spiller, selv om hans Forte er bedre tolerance over for dårlig poster (sandsynligvis tilfældet, når spilleren er fint, at mine ører, det spiller selv forskellige strand) og følelser, der tilføjer pizzazz til levende poster. Kvaliteten af det materiale, der er nye PAW5000 tolerant, et eller andet sted i 5 til 10-pointskala.

Traditionelt, flere spor, for eksempel

Machine Head — Stadig Være og Vide. Hvem vidste, at der bare bliver inspireret af Pantera og tilføjer, at lyden af hans gruppe en smule trendy thrash/groove, det er muligt at opnå sådanne resultater? Af alle de albums, Machine Head, jeg tror, jeg bedst kan lide er Til Locust, kompleksitet og nyhed. “Midt POTE” (der er også Pico) er overraskende god med alle de overbelastet guitarer og trommer part, uden at miste deres baggrund og vokal.

The Brecker Brothers — Store Idé. Når du tror, at jazz er musik, som altid hængende et eller andet sted i nærheden af den første halvdel af det 20 århundrede, lytte til denne jazz fusion Duo. Første gang du lytter til det spor, jeg var sikker på, at dette produkt i mindst ti år af vores Årtusinde, men det viste sig, at han udgav tilbage i 1992. Store Idé opstået som en R&B single, stadig lyder frisk, dristigt kombinere ren jazz vind instrumenter med elektroniske effekter og rytme part. PAW 5000 Mk II store viser på denne form for musik, der afspejler hendes livlige og vovlekayut.

Florence + the Machine — Ånde af Liv. Hvis ikke det var for Deezer med sit “flow” over anbefalede sange, jeg ville have sikkert aldrig kom på tværs af dette spor, omfanget af mine interesser er langt fra dagens fashionable anorektiske-melankolsk musik. Dette arbejde er imidlertid af den populære Britiske rockere lyder meget interessant, at kombinere episk skala “baggrund” med spændende orkestrering og behagelige vokal. Med PAW5000-2 dette er alt sammen gør den ekstra skala, bare det samme knusning bølge af musik.

Indsigt

Jeg tror, og uden at en konklusion det er klart, at jeg tror, Lotoo PAW 5000 anden revisioner den bedste spiller i sin prisklasse. Forstå, at dette er en temmelig stærk statement, men jeg har en ret til en subjektiv vurdering? Lille størrelse, elegant look, let kontrol og stor lyd, mere end at gøre op for ikke at rekord og autonomi, og personligt, jeg er villig til at ofre den til fordel for lyd i høj kvalitet i sådan et lille kabinet.

PS Hvis du kan lide musik og/eller aktivt interesseret i emnet i bærbar audio — subscribe til min kanal @PortaFi Telegram, hvor jeg er i stand til at meddele de anmeldelser, jeg nogle gange at dele nyheder, tanker og god musik.

Køb Lotoo Paw 5000 MK2

Oversigt over Lotoo Paw 5000 MK2 er en af lederne i sit segment?
Pavel Dmitriev