Elon musk skyllde brist på batterier

42

De problem som Elon musk är förknippade med batterier har inte gått bort. Dessutom, nu är det också anses vara skyldig till brist på AA-batterier, som nu observeras i Sydkorea och Japan. En icke namngiven källa koreanska tidningen Etnews har anklagat företaget för Tesla är att på grund av det faktum att det kräver en hel del batterier för elektriska fordon, tillverkare, samarbeta med henne har väldigt lite resurser för att möta behoven av andra i nöd.

Källan förklarade att de flesta av elektrolyter och andra komponenter som är nödvändiga för produktionen av vanliga AA-batterier, Panasonic har spenderat på utförande av order Tesla, som en följd av att lämna utan batterier för tusentals och hundratusentals människor runt om i världen.

Skeptiker kommer att säga att elbilar Tesla sålde inte så bra, och den nya och ännu knappt komma utanför transportörer på ett par hundra tusen i veckan, och för produktion av andra modeller, det är tillräckligt vanligt för partier, leverans av den som är etablerad i många år. Men källan är säker på att det inte är så, eftersom det nyligen Tesla har slagit sig ihop med SolarCity, börjar göra batterier PowerWall. På Gigafactory batterier levererar inte bara Panasonic, har ofta att lösa problem, med hänvisning till LG, Samsung och Japanska Murata.

“Underskottet har en negativ inverkan inte bara på möjligheten att köpa batterier, men deras kostnader, som fortsätter att växa i Sydkorea och Japan. Problemet kommer att vara löst förrän i mitten av 2018,” tidningen citerade hans följeslagare.

En allvarlig anklagelse, som dock ser ganska konstigt, särskilt mot bakgrund av kvartalsvis rapporterat förluster i bolaget Ilona Mask. Men om tidningen är rätt, Tesla göra med alla dessa batterier? Och, viktigast av allt, varför? Förresten, hur har du påverkats av bristen på batterier?

Elon musk skyllde brist på batterier
Vyacheslav Larionov