Den mand, der kunne doom netneutralitet: Ajit Pai ignorerer ramaskrig fra alle sider

50

Donald Trump ‘ s pick til at føre Federal Communications Commission beskyldt for at ‘afvise demokratiske engagement” midt planer om at ende Obama-æra garantier

ajit pai

Ajit Pai er ‘bestemt ikke at handle i den interesse for offentligheden”, sagde en ACLU ‘ s politiske analytiker.
Foto: Aaron Bernstein/Reuters

Net neutralitet

Den mand, der kunne doom netneutralitet: Ajit Pai ignorerer ramaskrig fra alle sider

Donald Trump ‘ s pick til at føre Federal Communications Commission beskyldt for at ‘afvise demokratiske engagement” midt planer om at ende Obama-æra garantier

@oliviasolon

e-mail

Torsdag den 7 December 2017 12.00 GMT

Sidst opdateret torsdag den 7 December 2017 12.02 GMT

I løbet af de sidste par uger, kritikere har angrebet Ajit Pai online, demonstranter, der har dækket sit hus i pap skilte og han har offentligt squabbled med berømtheder, herunder Alyssa Milano, Mark Ruffalo og Cher.

Hvorfor? Fordi Pai, formand for Federal Communications Commission og tidligere Verizon advokat, har planer om at skrotte Obama-era-net neutralitet beskyttelse og ignorerer udbredt ramaskrig imod det.

Ifølge flere meningsmålinger, at medlemmer af offentligheden, på tværs af det politiske spektrum støtter netneutralitet regler, som er designet til at sikre, at internet-udbydere behandle alle hjemmesider på lige fod og ikke får lov til at blokere, gas eller prioritere noget indhold til gengæld for betaling.

Tid til at frigive internettet fra det frie marked, og gøre det til en grundlæggende ret

Læs mere

I virkeligheden, den vigtigste støtte Pai har til rollback kommer fra håndfuld magtfulde bredbånd virksomheder, der står for at fordele, herunder Comcast og hans tidligere arbejdsgiver, Verizon, der hævder, at de regler, der står i vejen for innovation.

“Han synes at være under træl af meget magtfulde erhvervsinteresser i Washington til den grad, at han er afvisende over for alle andre argumenter,” sagde Timothy Karr, kampagne, direktør i Frie Presse. “Ethvert input, der på nogen måde kan forstyrre hans fastlåste synspunkter om at hjælpe disse kraftfulde kabel-selskaber.”

Når FCC var overvejer at indføre net-neutralitet beskyttelse i 2014, en strøm af 4m offentlige kommentarer bidrog til at skubbe agenturet til at vedtage regler. Svar til Pai ‘ s forslag om at skrotte reglerne, som er mere end 22 millioner offentlige kommentarer blev fremlagt.

Dette tal var dramatisk skæv af spam-og præ-udfyldt formular breve, men en undersøgelse finansieret af internet service providers (Isp ‘ er), der analyserede den unikke kommentarer fandt, at 98,5% af dem imod ophævelsen.

“Han er bestemt ikke at handle i den interesse for offentligheden,” sagde Jay Stanley, en senior politisk analytiker på ACLU.

Uden klare regler og med lidt konkurrence på bredbåndsmarkedet, Internetudbydere kan prøve lykken med forskellige forsøg på at tjene penge ved regulering af visse tjenester såsom Netflix, medmindre (som Comcast har i det forløbne) de betaler et gebyr.

“Dette er et grønt lys for bredbånd industrien til at regne ud, hvordan at suge så mange penge fra internettet økonomi som muligt,” sagde Ryan Singel, medier og strategi fellow ved Stanford Law School ‘ s Center for Internet and Society.

I et forsøg på at forsinke en afstemning – som Pai vil næsten helt sikkert få sin måde – snesevis af Demokratiske senatorer og New York justitsminister, Eric Schneiderman, opfordrer til en grundig undersøgelse af den offentlige kommentar proces, efter at forskere har fundet mere end en million falske kommentarer støtte ophævelse, næsten en halv million kommentarer filed fra russisk e-mail-adresser og 50.000 forbrugerklager mangler i registreringen.

“FCC har bevidst fastholdt et system, der allerede er blevet ødelagt, og er modtagelige for misbrug,” sagde den Demokratiske FCC-kommissær Jessica Rosenworcel i en erklæring. “Integriteten af vores proces, der er på spil. Internettets fremtid er på spil. Indtil vi komme til bunds i dette, er der ingen afstemning skal finde sted, før en ansvarlig undersøgelsen er færdig.”

Separat, snesevis af aktivist grupper kaldes for en forsinkelse på grund af en verserende sag, der involverer AT&T og regulerende myndighed over Internetudbydere.

I svar, Pai ‘ s kontor udsendte en erklæring, der beskriver “tilhængere af hårdhændede internet forordninger”, som bliver “mere og mere desperate, dag for dag,” og sagde, at afstemningen ville fortsætte som planlagt.

“Vi finder det dybt bekymrende,” sagde Karr. “Han er virkelig afskedige en meget vigtig del af rule-making, som er demokratisk engagement.”

I stedet for samarbejde med den offentlige, Pai har vendt sin opmærksomhed på de sociale medier, virksomheder–, der har været vokal modstandere til ophævelse – beskriver dem som giver de “værste af menneskelige impulser” og en kritik af den kontrol, de udøver over online-indhold.

“Når det kommer til et åbent internet, Twitter er en del af problemet,” sagde han, i sin tale ved det konservative tænketank R Street Institut i sidste uge. “Selskabet har et synspunkt, og bruger det synspunkt at diskriminere.”

Pai ‘ s kritikere beskyldte ham for at skabe en distraktion.

“Det er muddying debatten. Der er en stor forskel mellem de virksomheder, der bruger folk online, og de rør, der får os til dem,” sagde Singel, som et ekko af ord af Tim Berners-Lee i et interview med the Guardian i sidste måned.

Hvorfor bør vi være på vagt over for, slutter netneutralitet | Emily Bell

Læs mere

Opfinderen af world wide web sagde, at magtfulde internet dørvogtere, såsom Comcast og Verizon udgjorde en trussel mod innovation, hvis de fik lov til at plukke vindere og tabere ved drøvling eller blokering af tjenester, og at Internetudbydere skal behandles mere som værktøjer.

“Gas er et værktøj, så det er rent vand, og forbindelsen skal være for,” siger Berners-Lee. “Det er en del af livet, og bør heller ikke have en holdning om hvad du kan bruge det til – bare vand.”

I stedet for at skrubbe FCC af Obama ‘ s legacy, Pai bør fokusere på at løse virkelige problemer, såsom bredbånd kvalitet i landdistrikterne OS, sagde Pierce Stanley, teknologi-stipendiat ved Efterspørgsel Fremskridt.

“I nogle landdistrikter, 40% af befolkningen har nul eller et valg af INTERNETUDBYDER. Efter Formand Pai ‘ s plan, at 40% af mennesker, der ikke har noget valg den dag, Comcast starter regulering, og de kan ikke gå til en anden udbyder. De sidder fast. Det er virkelig bekymrende.”

Pai har argumenteret for, at det er netneutralitet regulering, der forhindrer, at Internetudbydere fra at tjene penge til at finansiere ny infrastruktur – noget ISPs selv har afvist, når de taler til deres investorer.

I mellemtiden, aktivister opfordrer vælgerne til at ringe Republikanske medlemmer af Kongressen til at bede dem om at lægge pres på Pai. I løbet af de sidste 15 år, tidligere Republikanske FCC-stole har støttet og håndhæve de principper om netneutralitet.

Nogle Republikanere, herunder Senator Susan Collins Maine og repræsentant David Reichert af Washington allerede kommet ud i opposition til netneutralitet ophævelse.

“Republikanerne i Kongressen er de eneste, der på dette tidspunkt, der kan overbevise en Republikansk FCC-formand til at bremse eller stoppe,” Stanley sagde.

Hvis det mislykkes, aktivister under Kampen for Net-banner har til hensigt at sagsøge FCC.