Rapport fra topmødet Qualcomm. Den første dag

47

I disse dage i USA, er verdens teknologi topmøde arrangeret af Qualcomm. Hi-News.ru havde mulighed for at dække denne begivenhed, så vi vil være glade for at fortælle dig, hvad der overraskelser i vente for os, firma-og dets partnere, der tog del i det.

Selv om Qualcomm søger at få det Centrale positioner i stort set alle sektorer — fra kunstig intelligens til intelligente byer, at dette års topmøde med fokus på mobile teknologier. Virksomheden pralede vellykket salg af smartphones baseret på Snapdragon 835, lidt løftet et slør af hemmelighedskræmmeri over Snapdragon 845 og lovede massiv indsættelse af 5G-netværk i 2019.

Men det mest besynderlige meddelelser, der normalt er forbundet med hardware innovationer, uden hvilken ingen omkostninger på dette tidspunkt. ASUS og HP har officielt løftet sløret for bærbare computere-transformere på grundlag af Windows-10 er udstyret med en Snapdragon-processor 835.

ASUS har annonceret NovaGo, som er verdens første bærbare computer, som gigabyte LTE. Enheden arbejder med SIM-kort nanoSIM og eSIM, som blev mulig på grund af LTE chip Qualcomm X16. For udførelsen af den bærbare computer-transformer opfylder OCTA-core Snapdragon chipset 835, som har fungeret godt i det mobile segment.

Rummelig batteri og optimeret TIL NovaGo giver dig mulighed for at afspille video i 22 timer og arbejde i standby i op til 30 dage. Universelt design hængslet-tastatur giver dig mulighed for at bruge enheden i bærbar tilstand (laptop mode eller tablet.

Omkostningerne i den grundlæggende version NovaGo med 4 GB RAM og 64 GB lagerplads vil være $ 599, den øverste model med 8 GB RAM og 256 GB lagerplads vil koste $ 799. Til salg både nyheder vil blive solgt i første kvartal af næste år, at få oplysninger om tilgængeligheden af enheden på det russiske marked endnu.

HP igen, annonceret efterfølgeren til den populære serie af MISUNDELSE, en tablet med en aftagelig tastatur, ENVY x2. Enheden er også udstyret med en Snapdragon-processor, 835 og en Qualcomm-grafikkort (X16), som har givet den nye understøttelse af LTE til Gigabit-hastighed.

Producenten stolt hævder, at den ENVY x2 har nogen analoger i sin klasse på spørgsmålet om autonomi: i visningstilstand video tablet kan arbejde op til 20 timer. I salg enheden vil ankomme i foråret næste år, prisoplysninger endnu.

Foran os den anden dag af topmødet, som vil løfte det slør af hemmeligholdelse på den nyeste Snapdragon chipset, 845, som var henkastet nævnt af hovedet Xiaomi lei Juni. Så glem ikke at kigge på vores hjemmeside og se den længe ventede nyhed fra Qualcomm.

Rapport fra topmødet Qualcomm. Den første dag
Eugene Mosunov