Jeremy Hunt angrep Facebook over app rettet mot barn

55

‘Holde seg borte fra barna mine,” helse sekretær forteller OSS at sosiale medier plattform etter prøve på ny tjeneste designet for under 13s

The new Messenger Kids app for kids will be aimed at children aged under 13, who cannot have their own accounts under Facebook’s rules.

Den nye Messenger Barn app for barn vil være rettet mot barn under 13 år, som ikke kan ha egne kontoer under Facebook ‘ s regler.
Foto: AP

Facebook

Jeremy Hunt angrep Facebook over app rettet mot barn

‘Holde seg borte fra barna mine,” helse sekretær forteller OSS at sosiale medier plattform etter prøve på ny tjeneste designet for under 13s

Tirsdag 5. desember 2017 18.05 GMT

Sist endret tirsdag 5. desember 2017 18.07 GMT

Jeremy Hunt har offentlig angrepet Facebook for å slippe en versjon av sin Messenger-app rettet mot barn, og kalte på de sosiale mediene selskapet for å “holde seg borte fra barna mine”.

Helse-sekretær anklaget selskapet for “målretting yngre barn” etter Facebook kunngjorde mandag at det var å gjennomføre forsøk med en app som heter Messenger Barn i USA, som er utformet for å brukes av pre-tenåringer.

Han sa at selskapet var å unnlate å handle på en ansvarlig måte til tross for å ha sikret regjeringen at det ville ikke rettet sin tjeneste hos barn, som kan bare bruke den viktigste sosiale medier nettsted hvis de er over 13.

Facebook lanserer Messenger Barn app – men foreldre vet chat-kontakter

Les mer

“Ikke sikker på at dette er riktig retning i det hele tatt,” han twitret. “Facebook fortalte meg at de ville komme tilbake med ideer for å HINDRE at mindreårige bruk av produktet deres, men i stedet de er aktivt målretting yngre barn. Holde seg borte fra barna mine vennligst Facebook og handle på en ansvarlig måte!”

Spurte om Theresa May er avtalt, Ingen 10 talsmann sa Hunt var ledende for regjeringen på helseeffekter av sosiale medier på barn.

Lanserer app, Facebook sa det hadde konsultert mye, og ville kreve en ansvarlig voksen for å sette opp en konto for sine barn med alle kontakter er lagt til og godkjent av foreldre fra sine viktigste Facebook-konto.

Barnet vil ikke bli gitt sin egen Facebook-konto, som er forbudt for de under 13 år. I stedet, appen fungerer som en forlengelse av foreldrenes konto.

Facebook har også sagt at det ville blokkere barn fra deling nakenhet, seksuelt eller voldelig innhold, og har en dedikert moderering team for å svare på flagget innhold.

Facebook hadde ingen umiddelbar respons på en forespørsel om kommentar på Jakt tiltaket.

Facebook forbud for kvinner å poste ‘menn er avskum” etter trakassering skandaler

Les mer

Men i innlegget for lanseringen, Facebook er Loren Cheng sa: “i Dag er foreldre i økende grad at deres barn til å bruke nettbrett og smarttelefoner, men ofte har spørsmål og bekymringer om hvordan deres barn bruker dem og på hvilke apper som er aktuelle.

“Så når vi hørte om behovet for bedre apps direkte fra foreldre i løpet av forskning og samtaler med foreldre, og vi visste at vi trengte for å utvikle det sammen med folk som var kommer til å bruke det, så vel som eksperter som kan hjelpe vår tenkning.

“I tillegg til vår forskning med tusenvis av foreldre, har vi engasjert over et dusin ekspert rådgivere i de områdene av barns utvikling, for online-sikkerhet og barn media og teknologi som har bidratt til å informere vår tilnærming til å bygge vår første app for barn.”