Facebook udgivelser messenger baby

40

Spørgsmålet om sikkerhed og beskyttelse af brugernes data på Internettet siden sidst diskuteres oftere. De vigtigste fokusere af skaberne af sociale netværk gør for at beskytte den yngre generation fra upassende indhold, til at holde styr på den distribution, som er fysisk meget vanskeligt. Det er også umuligt at ignorere den uærlige brugere, som kan skade barnet. YouTube har allerede lanceret en lignende platform for visning af video-indhold, og nu sluttede sig til Facebook, som eksperter har udviklet et program, Messenger Børn.

At Facebook har planer om at frigive en children ‘ s messenger, vi skrev tidligere på året. Den nye platform er beregnet for brugere under 13 år gammel og har indbygget forældrekontrol funktioner. Messenger Børn giver barnet for at sikkert kommunikere med familie og venner. Hvis man åbner en konto, vil ikke arbejde, og for, at barnet snakkede med venner fra skolen eller huset ved siden af, at deres forældre er nødt til at være venner i den “store” version af Facebook. Konto Messenger Børn er ikke knyttet til et telefonnummer.

Og det er interessant, Messenger konti Børn Facebook og er ikke knyttet til hinanden, men forældre, venner og familie medlemmer kan kommunikere med hinanden, gennem vores egen version af app ‘ en. Der mangler i den nye ansøgning, herunder reklamer og in-app køb. Messenger Børn har den funktion af video, klistermærker, masker og alle de “klassiske” funktioner af moderne kommunikationsmidler. Børn Messenger nu kun tilgængelig på iOS-version til Android-og Amazon Kindle forventes til næste år.

Facebook udgivelser messenger baby
Vladimir Kuznetsov