Google Alican, iPhone X Riktmärken, och WhatsApp Lagring Uppdatering: 360 Dagligen

191

Google Alican har blivit den senaste UPI-aktierelaterade ersättningar som app i landet, driver sökning på Internet jätten i ligan för företag kollat en bit av Indien digitala betalningar paj. Nya Google Alican app kan användas för att betala för film biljetter, räkningar och göra andra transaktioner online. Alican betyder snabb på Hindi, som sade företaget var ett av de försäljningsställen i sin nya app. Den är tillgänglig på Android och iOS, och drivs av UPI. Smartphones med märken som Nokia, Micromax, Lava, Panasonic, och Xolo kommer att komma med Google Alican app förinstallerad, och några av dessa företag, Lava till exempel, kommer också att rulla ut appen på “de flesta av sina befintliga Android-smartphones,” en Google-representant berättade Prylar 360.

Finansminister Arun Jaitley måndag uttryckte en förhoppning om att digitala betalningar kommer att ta fart med mer avancerad teknik kommer ut på marknaden.

“Vi nådde en topp figur (efter demonetisation), då är det marginellt halkade och är nu skyldig att plocka upp igen,” sade han.

Detta kommer efter den Airtel Betalningar Banken på söndag sa att det har blivit den första betalningar bank i Indien för att integrera Enhetlig Betalningar Gränssnitt (UPI) på sin digitala plattform.

 

iPhone X förstör Samsung Galaxy Note 8, OnePlus 5 i benchmark resultat
A11-Bionic chipset i iPhone 8, 8 Plus och X har sex processorkärnor, med möjlighet att köra alla samtidigt. Nu, iPhone X har lagts genom GeekBench 4, och single-core och multi-core tester både bevisa att chipset är verkligen mycket kraftfull. Apple iPhone X slår Samsung Galaxy Note 8, Samsung Galaxy S8, S8+ och OnePlus 5 med en ganska stor marginal. Multi-core poäng för iPhone X är mycket högre än i resten med de andra på listan är Galaxy Note 8 med 6,784 poäng, medan iPhone-X hanterar en värdering av 10,069. Single-core betyg för iPhone X är på 4,188, medan iPhone 7 Plus står andra med 3,473 poäng.

WhatsApp beta för Android får detaljerade kontroller för lagring hantering
WhatsApp beta för Android nu ger användarna bättre kontroll för att rensa upp data förbrukar telefonens lagringsutrymme. En del av Lagringsutrymme meny på WhatsApp, den funktionen har funnits på iphone sedan januari i år, och har äntligen gjort det till Android, om än för beta-användare. Med den här funktionen, WhatsApp-användare kommer att kunna se exakt hur mycket data som en grupp/ chatt är tidskrävande, och vilken typ av filer som tar upp mest utrymme. Dessutom kommer användarna att kunna ta bort data hogging filer från samma gränssnitt, vilket kommer att hjälpa dem att spara lagringsutrymme på telefonen.

Airtel abonnemang användare som erbjuds upp till 60 GB gratis data för att installera Airtel TV-app
Airtel erbjuder 10 gb fri data per månad under sex månader, vilket gör det 60GB övergripande fri data till användare som installerar en app. För att få detta gratis data, Airtel abonnemangssegmentet, användare måste ladda ner och öppna MyAirtel app, som nu visar en ny banner att hävda gratis uppgifter. Användare måste klicka på bannern och följ instruktionerna på skärmen.”Uppgiften här är att ladda ner den Airtel TV APK och installera det på din smartphone. Om du är framgångsrik i att göra det, då din gratis data kommer att krediteras till ditt konto på bara 24 timmar,” sade företaget i dess release. Företaget erbjuder live-tv-tjänst med Airtel TV-app.

Xiaomi att lansera en billigare variant av Mi Max 2
Xiaomi lanserar en ny variant av Mi Max 2 i Indien snart, i syfte att behaga mid-range köpare. Efter lanseringen av Mi Max 2 med 4GB + 64GB konfiguration på Rs. 16,999 i juli kommer bolaget nu att komma ut med en 4S + 32GB alternativ som är prissatta på Rs. 14,999, men kommer att ha ett introduktionspris tag av Rs. 12,999. Den nya varianten kommer gå till försäljning med start 20 September kl 12 på Amazon Indien, Mi.com och Mi Hem, företag bekräftar.

Nokia 9 Läckt Gör Visa Smartphone Bezel-Mindre Design
Nokia 9 sågs på Geekbench tidigare, och nu är det design verkar ha läckt ut via gör. Det har en infattning-mindre design på framsidan och dubbla kameror på baksidan. Ingen överraskning med tanke på de flesta smartphone-tillverkarna verkar följa samma trender. Det gör, som delas av Waqar Khan, visa upp vad som verkar vara Nokia 9 i all sin Koppar, Guld och ära.

CCleaner för intrång av hackare, potentiellt ger tillgång till över 2 miljoner Android-enheter
Hackare bröt sig in i Brittiska företaget Piriform är fri mjukvara för att optimera datorns prestanda senaste månaden potentiellt ger dem möjlighet att styra enheter i mer än två miljoner användare, företag och oberoende forskare. Det skadliga programmet var halkade in i seriösa program som heter CCleaner, som laddas ner för personligt datorer och Android-telefoner så ofta som fem miljoner gånger i veckan. Det rensar upp skräp-program och reklam cookies för att snabba upp enheter. Piriform sade att Avast, sin nya moderbolaget, hade avslöjats attackerna den 12 September. En ny, kompromisslös versionen av CCleaner släpptes samma dag och en ren version av CCleaner Moln släpptes den 15 September, sägs det.

Micromax Bharat 3, Bharat 4 lanserades i Indien
Micromax på måndagen lanserade två prisvärda VoLTE i 4G-smartphones – Bharat 3 och Bharat 4 – i Indien till ett pris av Rs. 4,499 och Rs. 4,999, respektive. Företaget säger att båda dessa smartphones kommer finnas tillgängliga via offline-butiker i landet med start måndag. Höjdpunkten funktioner i smartphones har stöd för 22 Indiska språk-och Android-7.0 Nougat.

Asus ZenFone V med 23-megapixel bakre kamera lanseras
Asus ZenFone V smartphone har varit lanserades i USA i ett exklusivt samarbete med carrier Verizon. Den ZenFone V kommer nog inte att släppas på andra marknader än USA. Enligt notering på webbplatsen, Asus ZenFone V sport en 5,2-tums full-HD (1080×1920) AMOLED-skärm med en 2,5 D Corning Gorilla Glass på toppen och en 10-finger kapacitiv touch. Den drivs av en 2,2 GHz quad-core Snapdragon 820 SoC tillsammans med 4GB RAM och kör på den egna ZenUI baserade på Android 3.0 7.0 Nougat. Även smartphone har varit noterat på Asus hemsida, transportören är ännu inte avslöja pris och tillgänglighet detaljer.