Analytikere: NASA er tilbøjelige til at forblive uden for Mars i flere år

62

En af de følgende ambitiøse skridt for rumorganisation NASA sender i 2020 ny Rover til Mars. Opgave: at indsamle jordprøver af den røde planet og returnere dem til Jorden. Den mission vil der være første skridt i retning af yderligere gennemførelsen af den ambitiøse plan for udforskning af Mars, og er en højt prioriteret blandt det videnskabelige samfund. Problemet er, at NASA har stadig ikke udviklet “second step”. Til dato, Agenturet har endnu ikke fundet ud af præcis hvordan det har planer om at indsamle prøver fra Mars, og bringe dem ned til Jorden.

Ifølge Planetary Society (Amerikansk ikke-statslig organisation, der er dedikeret til projekter inden for astronomi, planetary Sciences, udforskning og popularisering af videnskab), udgivet en analytisk rapport om den aktuelle tilstand af programmet af NASA ‘ s udforskning af Mars, kan det blive et meget stort problem. I dolgorukovoj sigt, var Agenturet kommer til at udforske den Røde planet med kunstige satellitter, Robotter og landing moduler. Men den rapport, der hedder “Retrograd perspektiv på Mars” er temmelig klart, fremgår det dystre billede af den fremtidige drøfte det program. Efter problemer med finansiering i løbet af det sidste årti, programmet blev udskudt flere gange, og nogle er planlagt i forbindelse med den mission blev simpelthen aflyst. Og i henhold til de dokumenter, NASA Mars undersøgelse efter 2020 vil finde en anden pause, som efter denne dato, hvor Agenturet ikke har nogen officielle planer. Selv i udvikling.

Planetary Society viser, at nu er det tid til at begynde udvikling af nye opgaver, der er relateret til vores planetariske nabo, hvis Usa ikke ønsker at miste synet af Mars i flere år. For at fortsætte udforskningen af den røde planet vil kræve oprettelse af et nyt Orbiter, som vil sikre kommunikation kapaciteter og også udstyr, som kan bruges ikke kun til at indsamle, men også at bringe prøver af Mars tilbage til Jorden. Samt de sædvanlige mission af en sådan størrelse er ved at blive udviklet i flere år, så spørgsmålet burde være rolig nu, for at komme til gennemførelse af første fase i midten af 2020’erne eller endda 2030’erne.

I mellemtiden alle ser så, at de nye opgaver kan være alt over Bord. I betragtning af, nedlagt af Formanden for Kongressen budgettet for NASA i 2018, fra Agenturet, og ingen forventer, at udviklingen af nye opgaver, der er relateret til Mars. Men i de senere år, kan Agenturet i vanskeligheder, udvikle nye programmer. Ifølge Plads Nyheder, i løbet af de næste fem år, Agenturet vil være meget begrænsede midler, de midler, vil ikke blive justeret baseret på det nuværende niveau for inflationen. Fra dette kan vi konkludere, at der ved udformningen af nye rumfartøjer, NASA kan blive nødt til at spænde livremmen ind. Men hvis situationen ikke ændrer sig i den nærmeste fremtid, ifølge Planetary Society, problemet med at håndtere fremtidig udforskning af Mars, landet kan være forsinket i flere årtier.

“Lige nu, kan vi, uden at vide det, sætte sig i en meget vanskelig position i forhold til de Mars-program for 2020-erne. Alt for mange ting på én gang”, kommenterede Casey Dreier, Direktør for politik inden for rumforskning.

“Jeg ønsker ikke at være vidne til en situation, hvor alle dine prøver vil blive opdaget, men vil forblive på overfladen af Mars, fordi det viser sig, at Jorden, er, at vi ikke vil sende dem i.”

Ifølge Dreyer, det vigtigste på nuværende tidspunkt er udviklingen af en ny Mars Orbiter. Fordi enhver lanceret til Mars, rumfartøjet skal have evnen til at sende data til Jorden. Nu er den røde planet kredser tre NASA Orbiter, men kun to Mars Reconnaissance Orbiter og Mars Odyssey kan bruges til at sende radio-beskeder. Teknologi bliver forældet. Begge enheder er tæt på Mars i mere end 10 år og har arbejdet mere end planlagt på deres kerneopgave. Ved den tid, hvor at den røde planet vil blive sendt til enheden, for at indsamle prøver af jord, disse satellitter kan fejle, og stoppe med at arbejde. Selvfølgelig, ud til Mars og sonder af NASA og andre rum, kontorer, men de er for det meste designet til det videnskabelige arbejde. Hertil kommer, at deres baner er dårligt egnet til at gennemføre transmissionen af en broadcast-meddelelse, bemærkede i Planetary Society.

Tale, når alle går ikke kun om teknik til at indsamle og sende prøver af Mars jord til Jorden, som ville kræve, at tilgængeligheden af pålidelige kanal for at sende beskeder. Enhver sendt rumfartøjer til Mars, vil kræve tilstedeværelsen af en stabil kommunikation kanal med Jorden. NASA ønsker at sende mennesker til den røde planet i 2030-erne, og den succes, mission Agentur under alle omstændigheder er nødt til at løse problemet med at skabe en pålidelig interplanetarisk kommunikation infrastruktur.

Under hensyn til Agenturet er nu flere nye begreber sonder, dog, som påpeget af Planetary Society, er det tid til beslutningsprocessen er næsten væk.

“Helt ærligt, udvikling var til start i går,” siger Dreyer.

For at få tid til at køre maskinen til at 2022-2024 år, det er nødvendigt at revidere den Agenturets budget for 2018 regnskabsår. Drayer jeg vil gerne tro, at den AMERIKANSKE Præsident kan overtale Kongressen til at vende tilbage til dette spørgsmål. Udsigten til udvikling af nye opgaver er stadig tilgængelig, men før spørgsmålet om den nødvendige finansiering vil blive revideret, jo bedre.

I tillæg til de nye Jpl, NASA har brug for mindst for at starte undersøgelse af udviklingen af teknologi, som vil blive brugt til at indsamle jordprøver på Mars, siger Dreyer. Opgaven vil også være meget svært. Dette vil kræve brug af den enhed, som ikke kun sidder på, men også at flyve til Mars. Du er også nødt til at regne ud, hvordan at transportere det til teknik prøverne liggende på overfladen.

Lige nu, i NASA er lige så vigtigt spørgsmål, som skal behandles. Agenturet har stadig ingen faste administrator, og til en vis grad, der er grunden til, at USA planlægger at genoplive den nationale plads Råd til at løse de eksisterende problemer inden for rumforskningen. Det er stadig uklart retning af udvikling, som kommer til at vælge den administration NASA. Det kan ske, at Agenturet ville nægte på Mars exploration og vil skifte til noget andet. I Planetarisk Samfund kan kun håbe, at alle disse problemer vil blive rettet i den nærmeste fremtid, da der ellers er sandsynligheden for at miste potentielle dyb udforskning af rummet i flere år, giver det retning af det rum, kontorer i andre lande.

“Vi ønsker bare at advare dig om, at beslutningerne skal træffes nu, så du ikke er nødt til at retfærdiggøre hans fattig dom og uopmærksomhed. NASA nu gøre en masse problemer, men dette kan være den mest langtidsholdbare konsekvenser.”

Analytikere: NASA er tilbøjelige til at forblive uden for Mars i flere år
Nikolai Khizhnyak