Alfabet Boston Dynamics blev solgt til den Japanske

40

Virksomheden Alfabet i de sidste år truet med at sælge Boston Dynamics. Ja, dem, der gør det sjovt, men uhyggelig robotter, og derefter hånet. Tilsyneladende har Google ikke besluttet, hvad de skal gøre med alle disse robotter, så jeg besluttede mig for at sælge dem sammen med det Japanske selskab, Softbank, der er også engageret i udviklingen af robotter.

Peber, en af de mest berømte robotter, der er udviklet af Softbank, har arbejdet på et pizzeria, så Håndtaget, Stor Hund, Atlas, WildCat og de andre gutter fra Boston Dynamics vil helt sikkert holde ham med selskab, og vil være i stand til at lære noget nyttigt. Måske Peber vil være i stand til at lære af dem yndefuld bevægelse, og andre seje “funktioner”.

Detaljer i aftalen er ikke oplyst, men mark Raibert, grundlægger og leder af Boston Dynamics, siger, at en fusion af hans selskab med Softbank vil gavne dem. Tidligere, Boston Dynamics ønskede at købe Toyota, men forhandlingerne er gået i stå, og selskabet opgav videre forsøg på at købe de AMERIKANSKE udvikler robot.

Alfabet Boston Dynamics blev solgt til den Japanske
Vyacheslav Larionov