Itel Ønsker A41+ Med 4G VoLTE Støtte, Front Flash Lanceret på Rs. 6,590

31

Itel Mobil, et brand ejet af Hong Kong-baserede Transsion Bedrifter, der også ejer den nyligt lancerede Tecno brand i Indien, der blev lanceret en ny smartphone i Indien på mandag. Kaldes Itel Ønsker A41+, det er en opgraderet version af den Itel Ønsker A41, der blev lanceret i Indien i Marts. Det har været prissat til Rs. 6,590, og vil være tilgængelig i Champagne og Mokka farve varianter.

Den Itel Ønsker A41+ er en dual-SIM (Mikro – +Mikro) smartphone der kører Android 6.0 Skumfidus. Det sport en 5-tommer FWVGA (480×854 pixels) skærm med en pixeltæthed på 196ppi. Din smartphone er udstyret med en 1,3 GHz quad-core-processor, der er kombineret med 2 gb RAM.

Kameraer om bord på Itel Ønsker A41+ omfatter en 5-megapixel kamera på bagsiden med autofokus og LED-blitz, og et 5-megapixel front kamera igen ledsaget af en flash-modul. Smartphone leveres med 16 gb indbygget lagerplads, der kan udvides via microSD-kort (op til 32GB).

De tilslutningsmuligheder på Itel Ønsker A41+ omfatter 4G VoLTe, Wi-Fi, Bluetooth v4.0, GPS/ A-GPS -, og Micro-USB med OTG. Sensorer på telefonen omfatter accelerometer, lyssensor, og nærhed sensor. Det kører på en 2400mAh aftageligt batteri, og foranstaltninger 146×73.6×9.3mm. Smartphone også sport et “SmartKey’ på det bageste panel, der hjælper med at tage fotos og håndtere opkald nemt, virksomhedens krav.

Ved lanceringen, Sudhir Kumar, CEO, itel Mobile Indien, sagde: “På itel Mobil, sikrer vi, at vi kan matche denne ånd af landet med best-in-class tilbud, der er på forkant med den igangværende digitalisering inden for landet. Ønsker A41+ er endnu et teknologisk vidunder i vores 4G portefølje af hi-tech, værdi-plus-enheder, der tilbyder ekstraordinær hastighed og ydeevne til Indiske forbrugere.”