Hersker Opfylder Silicon Valley i Kunstig Superintelligens til iOS

31

Udvikler Grailr har gjort en række af apps i sin Gulerod-serien, som omfatter to-dos, alarmer, og kalorieindhold tælle, med attitude. Det skyldes, at den app har en “AI” kaldet Gulerod, der vil sass dig, når du bruger den app, og hvis du ikke gør, hvad du skulle, Gulerod kan få temmelig forstyrret. Grailr har nu udgivet sin første spil baseret på Gulerod, hvor du spiller… en udvikler, der arbejder på at opbygge en kunstig intelligens kaldet Gulerod?.

Forskellen er, at i det spil, du starter med Gulerod ødelægge verden, og så ender med at udforske forskellige parallelle Jordarter, så du kan afprøve nye og værre, beslutninger igen og igen. Selve gameplayet er en masse som Hersker – du bliver nødt til at stryge fingeren til venstre eller højre for at træffe beslutninger, med fire forskellige fraktioner til at behage. Hvis en gruppe er for høj eller for lav, slutter spillet, og der er en masse forskellige skæbner du kan låse op for.

Ud fra dine programmører og investorer, du har at gøre med regeringen og pressen, og der er en masse af de dele af dialog, der føler sig som pigtråd kommentar om hver af disse grupper. Som du spille selv, du vil falde over nogle sub-plots til at udforske, og der er en masse sjovt at blive havde. Der er tidspunkter, hvor du vil finde dig selv at gøre virkelig dårlige beslutninger (fra et gameplay-perspektiv), bare for at troll tech-medier, eller måske at benægte dine medarbejdere nogle uhyrlige kvikke.

Det er passende, at spillet er kommet ud nu, når vi er midt i en ny sæson af HBO ‘ s Silicon Valley, fordi Kunstige Superintelligens haner i nogle af de samme idéer til vanvid, det ønsker at fremhæve.

carrot ai screen1 carrot

Men, Kunstige Superintelligens er interessant i, at det ikke bare fjoller rundt hele tiden. “AI Pioneer’ karakter kan faktisk fortælle dig en masse spændende ting, så kan du faktisk lære noget (selv om temmelig grundlæggende) ved at spille spillet. Og mens nogle af de hits du få, for produktets egenskaber er klart tungen-i-kinden, de er ikke så langt fra hvor vi virkelig bruge denne form for teknologi i dag.

Kunstige Superintelligens også gør et godt stykke arbejde for at gøre Gulerod føle sig som en rigtig karakter – selvfølgelig, det er noget, de udvikler allerede har praksis ved at gøre, med de forskellige apps, men mellemspil i spillet, hvor man gør ting som test Gulerod ‘ s image anerkendelse evne, for eksempel, ender med at føle sig som en naturlig del af spillet, snarere end en irriterende afbrydelse.

Udover, i en af de parallelle verdener, dinosaurer var ikke uddøde, og vi er nødt til at være en T-Rex iført hovedtelefoner. Hvordan er det ikke en win?

For alle, at der er nogle reelle problemer her. Som Regerer, formålet med spillet er ikke så tydeligt her. Du har en lille to-do liste af resultater til at krydse ud, og du har fået den opgave, for langsomt at opbygge det muligt for Gulerødder, men bortset fra det, er der ingen fast mål at arbejde hen imod.

carrot ai screen2 carrot

Desuden er, ilægning af hver session tager for lang tid. Vi testede spillet på en iPad Pro, og fyldt på, hvor lang tid det tog mellem at miste en session, og du starter den næste. Dette er ikke hjulpet af den unødvendige tastetryk. Du er nødt til at stryge en gang, når sessionen ender, og stryg derefter til en anden gang at afvise score, så vent til det at generere den næste session, for til sidst at trykke igen for at starte. Hver gang en session er slut, kan du tænke på at trykke på knappen hjem og komme tilbage senere.

Et andet problem er, at grænsefladen er ikke så indlysende, som det kunne være. Kunstige Superintelligens bruger enkle tegninger med fladskærms farver og tyk sort omrids, der ligner Flash-animationer, og præsentationen ser flot ud, helt ærligt. Men når du begynder at spille, du er klar over, at det meste af din opmærksomhed bliver fokuseret på bunden af skærmen, hvor kontakten til at gøre din valg ligger, og du behøver ikke engang klar over, indtil du har spillet et par gange, at du kan stryge i midten af skærmen, behøver du ikke at røre de faktiske skifte.

Som Regerer, Kunstige Superintelligens også risiko for at blive lidt ensformigt. Sine skriver, er spændende, og for det meste undgår dette problem, men der kan være et par gange, når du føler, at du bliver railroaded i en dårlig slutning, eller at en session har alt for mange scenarier, hvor dine valg er bogstaveligt talt: “Um” og “Uh”.

På trods af disse spørgsmål, har vi fundet Kunstige Superintelligens at være ganske underholdende, og endte med at tilbringe timer hver dag for at aflæse mellem møder, på pendler, og i seng før man skal sove. Vi har endnu ikke låst op alle indholdet af spillet, men nok til at vide, at hvis du er på udkig efter noget med en stærk sans for humor, og er ikke bekymret over komplekse gameplay, så er dette spil vil ikke lade dig ned.

Fordele

  • Sjove og informative
  • Let at samle op og spille
  • Ret vanedannende

Ulemper

  • Kan få gentagne
  • Nogle af UI er unintuitive

Score (Ud af 10): 8

Vi gennemgik Kunstige Superintelligens på iPad Pro. Kunstige Superintelligens er nu tilgængelig på iOS, på Rs. 250, eller $2.99 i den AMERIKANSKE App Store.