Forza Horizon 3 Hot Wheels Tilføjer Vanvittige Spor for at en Awesome Spil

23

Forza Horizon 3 er et af vores favorit-racing spil. Udvikler Playground Games har gjort et fantastisk stykke arbejde i at skabe et visuelt fængslende landestandard og peppering det med sjove løb og relaterede begivenheder. Det er ikke nemt at bygge videre på noget, der godt, men på en eller anden måde Legepladsen team holder gør det.

Første holdet udgivet af Blizzard Mountain ekspansion, som havde en fantastisk kombination af en high-altitude indstilling og dårligt vejr. Dette gjorde løb en masse mere spændende og udfordringer som faresignaler var på et andet niveau. Playground Games har nu frigivet endnu en udvidelse – Forza Horizon 3 Hot Wheels.

Forza Horizon 3 Windows-10 PC, Xbox: Alt, hvad Du Behøver at Vide

Hvis du ikke allerede er klar over – Hot Wheels er et brand ejet af toy kaffefaciliteter Mattel. Det er kendt for sin toy cars, og også stunt sporer for disse biler. Vi er sikker på du kan allerede nu se, i hvilken retning Forza Horizon 3 har gået med den seneste udvidelse.

Forza Horizon 3: Hot Wheels tilføjer en ny ø til spillet – en, hvor looping plast stunt sporer, der dominerer landskabet. Der er en masse biler til at låse op og masser af velkendte elementer for dem, der har spillet grundspillet — løb, drift zoner, fartfælder, og meget mere.

forza horizon 3 hot wheels loop the loop Forza Horizon 3 Hot Wheels

Der er en masse at sige om Hot Wheels DLC til Forza Horizon 3, men den bedste del er, plast spor. Køre rundt i den Australske outback var en masse sjov i grundspillet, men i ekspansion sporene tage ting til en anden – og helt skandaløst – niveau. Det har en lys orange plast spor, skøre looping blå, og Hot Wheels Power Booster, som giver dig en sindssyg hastighed løft.

Vi fandt et sted hvor der er et stunt spor, der løkker omkring en bakke, går hele vejen til toppen, og bringer dig tilbage ned på den anden side. Vi nærmede os det i en Audi R8 V10 Plus, og den Power Booster i starten af løkken styrket os til toppen på omkring 250 km. Banen havde et lodret loop, så bilens tag var faktisk står over bakken. Når vi nåede toppen og cirklede rundt, var der en anden Magt, Booster og vi var jagende ned på en sindssyg 370 km. Det er bare et eksempel på, hvordan skøre ting kan komme i Hot Wheels ekspansion.

Frem gennem dette DLC er faktisk ganske enkel. Du kan enten vinde løb eller komplet stunt udfordringer for at tjene Hot Wheels medaljer. Som du tjene flere medaljer, du fremskridt gennem expansion pack, og i sidste ende at nå finalen. Vi fandt ud af at du kan nemt fremskridt uden at deltage i mange løb. Så længe du er god til landing høj score i drift zoner, opretholde en høj hastighed i hastighed zoner, og søm fartfælder og faresignaler, du kan holde gang i spillet på en hurtig tempo.

Løbene er en stor del af dette spil, og selvom nogle af dem har latterligt snoede spor. Til tider disse spor vil have dig til at gøre en massiv hoppe for at komme til den anden side, og hvis din bil ikke er i den midterste bane vil du crash ind i bygninger eller arealer uden for banen på den anden side. Dette tilføjer en anden udfordring til racing, især hvis du skyder til tre medaljer i et løb. At vinde løb får du to medaljer, men for at få den tredje medalje, du er nødt til at klare udfordringer, såsom efterbehandling en lap hurtigere, inden for en frist, eller at færdiggøre en række af driver under løbet.

forza horizon 3 hot wheels race cars Forza Horizon 3 Hot Wheels

Hot Wheels udvidelse er ikke helt om vanvittige hastigheder. Du vil ideelt set ønsker at køre rundt med en bil, der er hurtig og kan drive rimeligt godt. Vi kunne ikke nyde at køre Ferrari 575M Maranello på Hot Wheels tracks grund, at bilen ikke kan dreje frit. På den anden side, Ariel Nomad — en offroad-buggy — var rigtig god til sving, men det lykkedes ikke helt, når vi forsøgte at skubbe det til toppen af bakken stunt spor, fordi det var bare ikke hurtigt nok.

Andre standard elementer som barn finder og spand liste udfordringerne er også til stede i denne DLC. The bucket list udfordringer føler dig en smule ud af sted i denne udvidelsespakke som dem, vi prøvede, var temmelig ligetil. Grundspillet har nogle fantastiske udfordringer, som en, hvor du rippe tværs af et ocean road på 400 km på en Koenigsegg:1 eller den uforglemmelige en, hvor du krydser gennem en skov i en Oldsmobile 442. Hot Wheels DLC ikke er lige så mindeværdige bucket list udfordringer, desværre.

Hot Wheels er ingen fremmed til video spil. Virksomheden har været omtalt i spil i årtier nu, og nogle af vores erfaring viser på den måde, denne udvidelsespakke er blevet udført. Ikke kun det at efterligne nogle af Hot Wheels toy sæt’ bedste funktioner, der formår at passe problemfrit i verden af Forza Horizon 3. Hvis du elskede grundspillet, ville vi helhjertet anbefale denne udvidelse. Det er helt i top og har nok indhold til at retfærdiggøre prisen.

Fordele

  • Vanvittige spor
  • Store nye biler

Ulemper

  • Gennemsnitlig bucket list udfordringer

Samlet vurdering (ud af 10): 9

Forza Horizon 3 Hot Wheels DLC er tilgængelig på Xbox og Windows på Rs. 1,324 ($20 i USA). Du er nødt til at købe Forza Horizon 3 at være i stand til at spille med denne udvidelse.