Der bor under dine negle?

102

Ногти

Du ved, at håndvask er en af de bedste måder at forhindre spredning af bakterier. Ofte love for folkesundhed sige, at maden skal hænderne være rene. På den anden side, ingen sæbe, ingen skraber, der aldrig sparer os fra alle de bakterier. Det er umuligt at sterilisation er grunden til, at læger og sygeplejersker bære handsker under arbejde med patienter. Om et hundrede år siden, lægerne begyndte at indse, at de bakterier, der vil altid dukke op i tests, selv efter gentagne vaske hænder. Og først i begyndelsen af 1970’erne begyndte forskerne at forstå, hvorfor bor på hænderne af de bakterier, der er så modstandsdygtige.

Det viste sig, at belægningen på fingrene, bliver ren for bakterier. Men de fleste af dem ikke på huden af fingrene, og under neglene. Disse tynde keratin plader lavet af samme materiale som horn fra et Næsehorn eller Impala, nære bakteriel menageri.

Ногти

I slutningen af 80’erne begyndte forskerne at undersøge negle til at se, hvem der rent faktisk lever under dem. I et 1988 undersøgelse, som tre forskere fra Department of dermatology, University of Pennsylvania, jeg har vasket mine hænder, 26 voksne frivillige — medarbejdere i medicinsk skole på Universitetet, der har interageret med patienterne.

De fandt, at området under neglene, også kaldet subungual, var “en vigtig plads” tusovochka bakterier. Andre dele af hænderne af en frivillig, som har været hjem for at hundredvis eller tusindvis af bakterier, og i den subungual region af den finger, der alene levede hundreder af tusinder af bakterier. Under neglene boede de samme bakterier som på andre dele af hænder, kun at de var meget mere.

Området under neglene er helt upåvirkede af de bedste og mest enkle værktøjer, som vi har for at forhindre spredning af sygdommen.

Forskerne foreslog, at området mellem hud og negle skaber ideelle betingelser for vækst og spredning af disse små isafom, takket være den fysiske beskyttelse af søm, og fugt. Tidligere undersøgelser om emnet, hvorfor grundig hånd-vask ikke sterilisere dem i forbindelse med denne viste, at “et betydeligt antal af bakterier i subungual region tyder på, at dette område af hånden kan være relativt utilgængelige for antimikrobielle stoffer under normal vask i hånden, de skrev”.

Bare tænk over det et sekund: – område under neglene er helt upåvirket af den bedste og mest enkle værktøjer, som vi bruger til at bekæmpe spredningen af sygdommen. Af den måde, mange neglebidende fortsat fra barndommen.

I mellemtiden, en lille, men aktiv gruppe af forskere, der fortsætter med at udforske naturen af mikrobielle liv, der lever på neglene af sygeplejersker. Og ikke blot dette, men kunstige eller lakeret.

Ногти

I 1989, et år efter, University of Pennsylvania, en gruppe af sygeplejersker, der skrev: “på Trods af de resterende spørgsmål om sikkerhed og funktionalitet kunstige negle, mange ansatte i sundhedssektoren har bukket under for mode trends, og nu bære kunstige negle.”

Forskerne ønskede at se, hvordan de 56 sygeplejersker med kunstige negle, som er normalt længere end naturlige negle, og er næsten altid lakeret, flere bakterier på hænderne end 56 sygeplejersker med naturlige negle. De ønskede også at se, hvor meget mere eller mindre effektivt vask dine hænder med kunstige negle.

Det viste sig, at sygeplejersker med kunstige negle havde flere bakterier på hænderne end sygeplejersker med naturlige negle, både før og efter håndvask. Dette betyder ikke, at de, der overføres flere bakterier til deres patienter, ikke kun af, hvad bakterier under deres negle var mere. Men den antagelse, at stigningen i antallet af bakterier, øges mulighederne for overførsel af patogener.

Lignende forskning, der er offentliggjort i 2000 og 2002, viste lignende resultater. Men ved den tid, sygeplejersker, forskere fandt, at kunstige negle, også var forbundet med dårlig hånd vask, som kun forværres problemet. Og kunstige negle, jeg indså, at de ofte rive engangshandsker.

Ногти

Malet i naturlige negle, på den anden side, fortæller en anden historie. Der var bekymring for, at lakken på den lille søm eller revner i malingen kan yderligere næring bakterier. I 1993, sygeplejersker fra hospital John Hopkins University i Baltimore studeret fingre 26 voksne kvinder, der arbejdede på hospitalet, men var ikke involveret i plejen af de syge. De havde alle korte negle, og de blev vurderet før og efter fire dage efter påføring af lak.

Neglelak på naturlige negle, da det viste sig, påvirker ikke den rigdom af microbioresonance søm i modsætning til neglelak på de kunstige negle. “Det viser sig, at spare neglene korte og rene er mere vigtigt end de er malet eller ej,” konkluderede forskerne. Andre studier i år viste de samme resultater. Hvis malet negle fire dage senere havde flere bakterier nymalede negle var helt sikker.

To til tre millioner mennesker dør hvert år af diarré; mener, at håndvask med sæbe kan spare mindst en million af dem. Og sandsynligvis vil. Men ud over at vaske dine hænder, er den bedste fremgangsmåde synes indlysende: vær særlig opmærksom på den zoologiske have, under fingernegle, når du vasker hænder, holde neglene blev klippet kort.

Der bor under dine negle?
Ilya Hel