Twitter Gør Det Lettere for Registrerede Brugere Ude for at Fange Op Med Nyheder, trends og Tendenser

42

Twitter Makes It Easier for Logged-Out Users to Catch Up With News, Trends

Lige siden dets begyndelse, Twitter har kæmpet for at overbevise tilstrækkeligt mange mennesker til at slutte sig til sit netværk. På trods af mere end 500 millioner mennesker, der besøger hjemmesiden hver måned, microblogging platform har ikke været i stand til at give dem en nem måde at finde relevante tweets, og se vigtige historier udfolde sig uden at logge ind. Til det formål har virksomheden præsenteret en række initiativer med henblik logget af brugere i fortiden, såvel som måder at tjene penge fra dem. Twitter onsdag annonceret nye initiativer for at hjælpe logget ud brugere adgang længde og bredde af fællesskabet.

Twitter er at gøre det lettere for registrerede brugere på mobile enheder i 23 nationer til at finde interessante beskeder, billeder, videoer og andre informationer (se nedenfor). Microblogging platform har indført sit hjem tidslinje feature til 23 regioner, herunder Indien. Andre-landene omfatter Argentina, Australien, Brasilien, Canada, Colombia, Frankrig, Tyskland, Japan, Kenya, Indonesien, Italien, Mexico, Holland, Nigeria, Portugal, Saudi Arabien, Sydkorea, Spanien, Sydafrika, Taiwan, STORBRITANNIEN og USA. Funktionen gør det muligt for brugeren at finde relevante, tendenser og interessante tweets og Øjeblikke.

twitter_mobile_tweets_2.jpg

“Før i dag, kan du se de enkelte Tweets, men det var svært at finde historier og samtaler, der foregår på Twitter uden at logge ind. Nu, brugere kan tjekke ud en nyhedshistorie, som det udfolder sig, dykke ned i play-by-play diskussioner omkring et spil, og så komme tilbage igen for at se, at udveksling mellem to rappere, der alle har været tale om. Det er real-time, lige fra den kilde, ligesom Twitter oplevelse for dem, der logger ind,” sagde Twitter Product Manager Paul Lambert i et blog-indlæg
på onsdag.

Selskabet er også at bringe sin opdateret desktop (Web) hjemmeside, der tidligere kun tilgængelig i USA og Japan efter dens indførelse i April sidste år, at alle de 21 andre områder, som er nævnt ovenfor, herunder Indien, igen i et forsøg på at lokke logget af brugere. Den opdaterede hjemmeside gør et bedre job (som ses på toppen) til at forklare, at nye besøgende, hvorfor de skal deltage i de sociale netværk website. Hjemmesiden giver også disse brugere mulighed for at udforske emner, se tweets personlig i overensstemmelse med deres placering og aktivitet.

Interessant nok, har virksomheden separat også ændret den måde, et tweet vises til en bruger. På skrivebordet (Web) interface, ved at klikke på et tweet (eller “view samtale’ – knappen) nu åbnes et pop-up vindue med denne tweet og fremvisning af, hvad andre folk har reageret. I vores korte test, vi skulle have en hård tid at vænne sig til denne nye ændring.

Under realm af Jack Dorsey, Twitter er blevet aggressivt forsøger at foretage ændringer til sin platform til at forenkle oplevelse for brugerne. Men vil disse ændringer presse folk til at vedtage den platform? Det er usandsynligt, selvom det ville være interessant at se, hvad Twitter er næste.

Download Gadgets 360 app til Android og iOS til at holde dig ajour med de seneste tech nyheder, produkt
anmeldelser og eksklusive tilbud på de populære mobiler.