Sony ‘ s A6300 Is een 4K-Shooter In een Kleine Spiegelloze Pakket

110

Sony's A6300 Is a 4K Shooter In a Tiny Mirrorless Package 

Sony spiegelloze camera ‘ s zijn al lange tijd een aantal van de beste die je kunt kopen. De nieuwe A6300 is positief geladen, en mooi compact. Het kost je natuurlijk.

De nieuwe update van het jaar A6000 brengt veel aan de tafel. De top-line functie is 4K video vast te leggen. Het zal ook schieten 1920 x 1080 Full HD-video tot 120 frames per seconde, zodat u kunt een aantal slow-motion beelden als u wilt.

Sony's A6300 Is a 4K Shooter In a Tiny Mirrorless Package 

Volgens Sony is de sport camera ‘ s werelds snelste autofocus, die moet je erg op je hoede omdat in principe elke fabrikant stelt altijd hun camera heeft de snelste autofocus die er zijn. In het bijzonder, Sony claimt dat deze camera kunt vergrendelen op in zo weinig als .05 seconden, die weliswaar erg snel.

Hoe doet het dat? Door de verpakking meer autofocus sensor punten op de image sensor dan een andere verwisselbare lens camera. Met behulp van deze nieuwe punten, de camera voegt een nieuwe focus-modus, genaamd “high-density-Tracking AF.” In het kort, deze modus activeert een zeer hoog aantal focus punten rond een onderwerp—7,5 keer meer dicht op de A6000. Vermoedelijk zal dit resulteren in een bepaalde nauwkeurigheid verbeteringen, met name in situaties waar je met het volgen van een bewegend onderwerp en gebruik te maken van de hoogste snelheid voor continuopnamen van 11 foto ‘ s per seconde, zoals Sony punten in de pers materialen.

Sony's A6300 Is a 4K Shooter In a Tiny Mirrorless Package 

Zoals alle Sony ‘s (relatief) goedkoop spiegelloze verwisselbare lens camera’ s, de A6300 sport een APS-C sensor. Net als zijn voorganger, deze sensor heeft een 24 megapixel resolutie. De Bionz-X processor kun je om te schieten op een ISO-gevoeligheid tot 51200, dat is heel indrukwekkend, zelfs als ik niet helemaal geloven foto ‘ s bij ISO 51200 zal kijken niet goed.

Gesponsord

Op een laatste opmerking, Sony heeft een upgrade van de zoeker naar 2,4 miljoen dots—bijna twee keer de resolutie van het vorige model. Een goede zoeker maakt echt het verschil op een spiegelloze camera, die per definitie niet is voorzien van een optische zoeker.

Sony's A6300 Is a 4K Shooter In a Tiny Mirrorless Package 

De camera kost $1,000 bij het daalt in Maart, blijft Sony trend van het centimeter voor centimeter verplaatsen van de prijzen. (De A6000 begon op $800.) Het is vervelend om te betalen en meer geld, maar kan je de schuld van Sony? Het maakt een grote camera ‘ s die mensen kopen! De camera wordt geleverd met een 16-50mm f/3.5-5.6 lens voor ~$1150.

Dit is niet de eerste spiegelloze camera in staat om 4K, en het heeft geduchte concurrentie van een aantal mooie beestachtige Panasonic shooters. Nog, Sony ‘ s nieuwste aanwinst moet een van de top kanshebbers voor uw spiegelloze dollar. We laten het u weten hoe het gaat als we het niet proberen.