Smarttelefonen Microsoft Lumia 850 dukket opp på gjengivelser i detalj

63

I går skrev vi om fremveksten av et nettverk av levende bilder av smarttelefonen Microsoft Lumia 850 basert på Windows-10 Mobile, som ennå ikke er offisielt presentert. Nå, i den enorme Weibo, den Kinesiske tilsvarende Twitter, det er nye gjengivelser som gir et godt inntrykk av utformingen av smarttelefonen.
Det ble tidligere nevnt at modellen er utstyrt med en 5.7-tommers skjerm med Full HD-oppløsning, smarttelefon er en OCTA-core Qualcomm Snapdragon prosessor 617. Tykkelsen på smarttelefonen, antagelig, er på 6.92 mm gjør den tynneste smarttelefon Lumia til dags dato.

Den gjengir bekrefte den merkelige plasseringen av kontakter — en port micro-USB 2.0 raspolozhen på den øverste overflaten, og en 3,5-tommers hodetelefon Jack er på bunnen.

Vær imidlertid oppmerksom på at ifølge de siste ryktene, Microsoft Lumia 650 kan være den første og siste smarttelefon Lumia linje for 2016 og ikke forvente kunngjøringen av Lumia Lumia 750 eller 850.