Skyddade Turing utbyts Telefonen Android på Sailfish OS

111

Företaget Robot Turing Branscher i den elektroniska brev “till fans” sa om ödet för Turing smartphone. Vi kommer att påminna, det tillkännagavs i April 2015. De viktigaste delarna av den påstådda styrka, tillförlitlighet och säkerhet för både hårdvara och mjukvara. De ursprungligen planerade utgivningsdatum i USA var 10: e augusti, men releasen blev försenad.

Som rapporterats av tillverkaren nu, leveranserna kommer att starta i April 2016. Men, fläktar förväntar en radikal förändring — i stället för operativsystemet Android kommer att användas för Sailfish OS från Jolla. Företaget har redan gått till final för att testa en ny OS. Utvecklarna inte nämna dess hastighet och komfort i framtiden användare, Android-applikationer kan arbeta på det utan några problem.

Turing Telefonen har tagit emot ett kryptografiskt chip som utför kryptering och dekryptering av data. Alltså, en säker kommunikationskanal används endast om du använder två Turing Telefon smartphone för mottagning av data och överföring.

Turing Telefonen är utrustad med en 5,5-tums skärm med en upplösning på 1080×1920 pixlar, 13-megapixelkamera med huvudkameran, 8MP främre kamera, Quad core-processor Qualcomm Snapdragon 801, 3 GB RAM, 64 eller 128 GB internt flash-minne, batteri 3000 mAh, stöd för LTE.