Här är Varför Ark: Överlevnad Utvecklats Är inte på Tidig Tillgång till PS4

107

Here's Why Ark: Survival Evolved Isn't on Early Access for the PS4

2015 är att bryta ut PC-träff, Ark: Överlevnad Utvecklats, finns tillgängligt för Xbox samt via Microsofts Xbox Spel Förhandsvisningen. Men co-grundare och creative director på Studio Wildcard Jesse Rapczak önskar att det fanns på PS4 precis som tidigt i stället för dess juni 2016 release fönster.

“Vi är ganska glada över PS4. Vi önskar att Sony hade en tidig access-programmet, och en hel del folk har bett oss om det,” Rapczak sa till Gamespot. Han har också låtit glida lite insikt i Sony ‘ s egna processer för tidig access-publicering. Tydligen företagets gör undantag för vissa spel och Arken är inte en av dem.

“Det finns några undantag, som vi inte riktigt säker på varför de gjort ett undantag för ett spel eller det andra, men Arken är i den stat där det för närvarande inte tid, såvida den inte är klar, den är inte att komma ut på PS4 tills de har några andra program som tillåter oss att göra det,” förklarade han.

(Se även: Detta Spel Du har Aldrig Hört talas om Är Redan Mer Populära Än GTA V)

Dessutom, han går vidare med att konstatera att förseningen kommer att vara till nytta för PS4 ägare.

“Det känns konstigt att säga detta, men lyckligtvis Sony spelare kommer att gynnas kraftigt från Xbox början av tillgång. Även om de är olika plattformar, de är båda konsolerna. Konsol spelare har massor av likheter; det spelar ingen roll vilken plattform du spelar på. Som sagt, all feedback vi får från Xbox är riktigt bra för vilken konsol som vi någonsin lanserar Ark på.”

I slutet av förra året, vi pratade Rapczak om vad du kan förvänta Ark framöver – att röra på VR och ytterligare funktioner onödigt att säga, fläktar har en hel del att se fram emot.

Ladda ner Prylar 360 app för Android och iOS för att hålla dig uppdaterad med de senaste tekniska nyheterna, produkt
recensioner och exklusiva erbjudanden på populära mobiler.