Google Ruller Ut Gratis Gigabit Ethernet Til Offentlige Boliger Steder

106

Google Rolls Out Free Gigabit Ethernet To Public Housing Locations

Høyhastighets internett blir bedre over OSS, men ikke alle opplever samme grad av bedring. Google ønsker å bidra til å løse det problemet, om enn i en svært begrenset måte.

Søk gigantiske annonsert siste året det vil gi gratis gigabit ethernet til offentlige boliger koblet med Google Fiber. Beboerne av disse bygningene vil automatisk få tilgang til noen av de raskeste internett i Amerika, på ingen kostnader til bolig myndighet eller beboerne. Nå har Google er å gjøre god på sitt løfte og upping ante ved å tilby gigabit-hastigheter til noen av de fattigste Amerikanerne.

Google lanserte gratis gigabit internett på Vest-Bløff boligkompleks i Kansas City i dag. “Vi har kablet alle 100 boliger med Fiber, og familier kan registrere deg i dag for å få tilgang til Internett på opp til 1000 Mbps,” sier Google i en uttalelse. Selskapet la til at dens koble opp til ni eiendommer i Kansas City, og at arbeidet vil påvirke mer enn 1 300 i familier.

Google planer om å innføre gratis gigabit internett til andre rimelige boenheter i Google Fiber byer. Programmet er en del av et forsøk på mellom Google og ConnectHome, et initiativ som er opprettet av det Hvite Hus og US Department of Housing and Urban Development for å bekjempe digital divide by koble tusenvis av boliger beboere til bredbånd.

Vest-Bluff ‘ s gratis høyhastighets internett-kommer i kjølvannet av President Obama gjør en engasjert tale i fjor, og sa: “i Dag, high speed bredbånd er ikke en luksus, det er en nødvendighet.” Mindre enn halvparten av de fattigste husholdningene i USA har hjem internett-tilgang i henhold til en rapport fra det Hvite Hus Rådet for Økonomiske Rådgivere.

Sponset

[Google Fiber Blogg]

Bilde: AP

Ta kontakt med forfatteren på michael.nunez@gizmodo.com.