Flyet Gjør en Trygg Landing til Tross for å Ha Stort Hull Blåst i Flykroppen

90

Airplane Makes Safe Landing Despite Having Huge Hole Blown in Fuselage

En passasjer jet har sikkert gjort en nødlanding på Mogadishu internasjonale flyplass etter en eksplosjon gjennomboret med et stort hull i sin skroget.

To personer ble skadet og ubekreftede rapporter hevder at en person kan ha falt ut av hullet i hendelsen, som skjedde over Somalia. En politimann hadde fortalte Associated Press at “beboere [av en nærliggende by] hadde funnet den døde kroppen til en gammel mann som kanskje har falt fra et fly.”

Eksplosjonen skjedde under takeoff-fase i flygingen, og håndverket ennå ikke hadde nådd de 30 000 fot. Piloten av Airbus A321 talte til avisen Blic og forklarte:

Jeg tror det var en bombe. Heldigvis, flight controls ble ikke skadet, så jeg kunne gå tilbake og landet på flyplassen. Noe slikt har aldri skjedd i min flight karriere. Vi mistet trykket i kabinen. Takk Gud for at det endte godt.

I mellomtiden, Associated Press rapporterer at Somalia er luftfartsverket har “fant ingen bevis så langt for en kriminell handling.” Luftfart eksperter har fortalt nyheter wire at hullet ser ut til å være i samsvar med enten et overtrykk lekkasje eller en bombe. Den virkelige årsaken er ukjent.

Etterforskere har flyttet flyet en egen hangar der det blir inspisert.

Sponset

[AP via Guardian (1) , AP via Guardian (2)]

Bilde av STR/AP