Dobbel-Dipping på Superbowl Partene Bokstavelig talt Dreper Folk

107

Double-Dipping at Superbowl Parties Literally Kills People

San Francisco er forfriskende seg selv til å være vert for 50. Super Bowl, men Denver og Charlotte kommer til å få se en ekte uptick i dødelighet. Det virker som om laget ditt er å spille i Super Bowl, er sjansene dine for å dø av influensa gå opp.

Tulane University bare analysert 35 år igjen av influensa data, og som er publisert urovekkende resultater i American Journal of Health Economics. Hvis en by hadde et lag som spiller i Super Bowl, sin dødelighet på grunn av influensa hoppet. Basert på data fra 1974 gjennom 2009, byer med lag i Super Bowl så 18 prosent økning i influensa dødelighet for personer over 65.

Vert byene, til tross for en tilstrømning av mennesker fra hele Amerika, ser ingen økning i dødelighet. Den skyldige er ikke air travel—det er Super Bowl parter. Disse partene bringe sammen brede grupper av mennesker som ellers ikke ville møte opp. Den utvidede familie av verten møte venner og muligens noen ensom arbeid bekjente. Og som folk får jobbet opp over spillet, de overse et par viktige ting—som ikke dobbel-dypping. Som folk rope og hoste og guacamole blir stadig fylt med folk som er spytt, og sjansene for å spre influensa øke.

Tulane forskere foreslår at du får en influensa skutt, vaske hendene ofte, eller bare gjør det veldig klart at det er ikke greit å dobbel-dip. Og kan vi foreslår å investere i finger-boller til å fylle med dip hvis du er vert for en Super Bowl-fest? Alle får sin egen. Det er den elegante måten for å ikke spre sykdommen.

Sponset

[American Journal of Health Economics]

Bilde: CycloneBill