Vi Vil Aldri Vite Hva som Forårsaket Utbrudd Chipotle

98

We Will Never Know What Caused the Chipotle Outbreak

CDC ‘ s undersøkelse av Chipotle er over, og deres endelige dommen er i: utbruddet er ferdig, men byrået har ingen anelse om hva som forårsaket det.

Så…hva betyr det?

CDC stenge undersøkelse tidlig i ettermiddag, og sa at det hadde vært to måneder etter det siste bekreftede tilfellet av E. Coli knyttet til Chipotle og utbrudd, viste seg å være over. Hva nyheten ikke kom med var noen bestemmelse av hva som lå bak utbruddet. Etterforskere tror fortsatt det kom ned til en enkelt ingrediens, men hva som ingrediens var fortsatt et mysterium—en CDC ikke forvente å bli løst.

Så hvordan gjør du lukker en undersøkelse uten å vite hva som skjedde?I hovedsak, det er et par forskjellige undersøkelser som dette kan ende. Det mest tilfredsstillende måte er, selvfølgelig, for å finne årsaken. Men noen ganger, når ingen årsak er funnet, en undersøkelse kan avslutte når utbruddet har.

I dette tilfellet—til tross for genom sekvensering av bakterier, data-analyse, og hyppige kjøkken testing—kontaminert ingrediens vært unnvikende. Selv om det kan virke skremmende, ikke å vite årsaken i matbårne utbrudd er faktisk ganske vanlig, og det er noen gode grunner til hvorfor, ifølge Michael Doyle, som er professor i mat-mikrobiologi ved Universitetet i Georgia.

Sponset

http://gizmodo.com/the-real-reaso…

Den Virkelige Grunnen Chipotle Har ikke Vært i Stand til å Løse Sine E. ColiProblem

Den Virkelige Grunnen Chipotle Har ikke Vært i Stand til å Løse Sine E. ColiProblem

Den Virkelige Grunnen Chipotle Har ikke Vært i Stand til å S

Chipotle annonsert at de vil være å lukke opp butikk over hele landet for et par timer som en del av dens forsøk på å…

Les mer Les mer

“Det er hyppige,” Doyle fortalte Gizmodo, “i stor grad fordi ikke alle utbrudd kan være ferdig etterforsket fordi det er så mange tusen eller mer i året.” Selvfølgelig, noen av problemet er spesielt å gjøre med E. Coli å være en notorisk vanskelig for bakterier å spore, på grunn av den lange avstanden mellom når du spiser det, og når du blir syk. Det var en grunn til at CDC ventet så lenge etter at den siste kjente tilfellet—det tar minst tre uker på å bekrefte en sak, og ofte lenger enn det.

We Will Never Know What Caused the Chipotle Outbreak

Men hvis utbruddet har stoppet, som CDC sier at det har, er ikke å vite kilden virkelig et problem? Det er spesielt når det gjelder å forutsi fremtidige utbrudd.

“Absolutt topp prioritet er å stoppe utbruddet,” Doyle sa, “men verdien av å vite kilden er å være i stand til å følge den videre og stoppe det der. De er i stand til å finne kilden i mange tilfeller, og det er en lang liste over matvarer som er nå anerkjent som den kjøretøy i matbårne utbrudd.”

Med denne undersøkelsen er lukket, og utbruddet forhåpentligvis over, årsaken til Chipotle er bestemt belastning av E. Coli ser sannsynlig å alltid forbli et mysterium. Nyte at burrito!