Sony Xperia M5, Xperia M5 Dual Begynne Å Motta Android 5.1 Lollipop Oppdatering

93

Sony Xperia M5, Xperia M5 Dual Start Receiving Android 5.1 Lollipop Update

Sony har begynt å rulle ut Android 5.1 Lollipop oppdatering til sin Xperia M5 og Xperia M5 Dual smarttelefoner. Oppdateringen bringer enkelt SIM-versjon (E5603, E5653, E5606) bygge 30.1.A.1.33 og dual-SIM-variant (E5633, E5663, E5643) bygge 30.1.B.1.33.

Som per brukeren rapporter (via Xperia Blogg), Android 5.1 Lollipop oppdatering for Sony Xperia M5 har bedre minnehåndtering sammen med noen forbedringer til volum-modus kontroll. Oppdateringen gir også brukeren muligheten til å ta bilder fra smarttelefonen ved hjelp av Sony Smartwatch-3. I tillegg, Android-versjonen oppdatere fra Sony bærer også den nyeste januar sikkerhetsoppdateringen. Den komplette pakken veier rundt 596.4 MB. Det er verdt å nevne at duoen kom med Android 5.0 Lollipop pre-installert.

Siden oppdateringen er tung, firma anbefaler brukere å laste den ned via Wi-Fi. De to smarttelefoner kan også oppdateres manuelt via Sony PC Companion-verktøyet. Brukere kan kontrollere for OTA-oppdateringer ved å gå til Innstillinger> Om Telefonen> programvareoppdateringer.

Sony siste måned rullet ut den samme Android-oppdateringen for sin Xperia C4 og Xperia C5 Ultra smarttelefoner.

Android 5.1 Lollipop oppdatering begynt å rulle ut i Mars i fjor, og starter med Nexus-enheter. OS-versjonen bringer forbedringer av stabilitet og ytelse. Med det nye OS-versjon, Google lagt til nye funksjoner som støtte for flere SIM-kort, Enhet Beskyttelse og HD voice på kompatible enheter.

Et annet høydepunkt er innebygd i Enheten Beskyttelse, noe som gjør at enheten er låst når du mistet eller stjålet, inntil du er logget på med en Google-konto. Android 5.1 Lollipop oppdateringen bringer også hd voice ringer på på mobiltelefonen. HD voice ringer vil være tilgjengelig kun på kompatible Android 5.1 enheter. Andre funksjoner inkluderer muligheten til å bli med Wi-Fi-nettverk og Bluetooth sammenkoblet enhet direkte tilgjengelig fra hurtiginnstillinger.

Den nyeste versjonen av operativsystemet Google har gjort tilgjengelig for Oem-er Android 6.0.1 Marshmallow, og noen produsenter har begynt å rulle ut oppdatering til brukere av sine smarttelefoner. OS-versjonen bringer støtte for den nye sett av emojis og kan brukes på Googles Tastatur-appen som følger med Nexus enheter. Det legger til nye emoji-tegn med full støtte for Unicode-7.0 og 8.0 emojis.

Last ned Gadgets 360-app for Android og iOS for å holde deg oppdatert med den nyeste tech nyheter, produkt
anmeldelser og eksklusive tilbud på de populære mobiler.

Sony Xperia M5

Sony Xperia M5

  • Tast Spesifikasjoner

  • Nyheter

Display5.00-inchProcessor2GHz
Foran Kamera med 13 megapiksler
Oppløsning 1080×1920 pixelsRAM 3GBOS Android-5.0Storage16GBRear Camera21.5-megapiksel
Batteriet capacity2600mAh

Se full
Sony Xperia M5
spesifikasjoner

  • Sony Xperia C5 Ultra, Xperia M5 Selfie-Fokusert Smarttelefoner Lansert

Mer
Sony
mobiler

Sony Xperia M5 Dual

Sony Xperia M5 Dual

  • Tast Spesifikasjoner

  • Nyheter

Display5.00-inchProcessor2GHz
Foran Kamera med 13 megapiksler
Oppløsning 1080×1920 pixelsRAM 3GBOS Android-5.0Storage16GBRear Camera21.5-megapiksel
Batteriet capacity2600mAh

Se full
Sony Xperia M5 Dual
spesifikasjoner

  • Sony Xperia M5 Dual Med 13-Megapiksel Kamera Foran Lansert på Rs. 37,990

  • Sony Xperia M5 Dobbel India Lansering Satt til onsdag

  • Sony Xperia C5 Ultra, Xperia M5 Selfie-Fokusert Smarttelefoner Lansert

Mer
Sony
mobiler