Sony Xperia M5, Xperia M5 Dual Begynde At Modtage Android 5.1 Slikkepind Opdatering

86

Sony Xperia M5, Xperia M5 Dual Start Receiving Android 5.1 Lollipop Update

Sony er begyndt at udrulle Android 5.1 Slikkepind opdatering til Xperia M5 og Xperia M5 Dual smartphones. Opdateringen bringer enkelt SIM-version (E5603, E5653, E5606) bygge 30.1.En.1.33 og dual-SIM-variant (E5633, E5663, E5643) bygge 30.1.B.1.33.

Som pr brugernes rapporter (via Xperia Blog), Android 5.1 Slikkepind opdatering til Sony Xperia M5 har bedre hukommelse ledelse sammen med nogle forbedringer til volume mode kontrol. Opdateringen giver også brugeren mulighed for at tage billeder fra din smartphone ved hjælp af Sony Smartwatch 3. Hertil kommer, at Android-versionen opdatering fra Sony også bærer de nyeste januar sikkerhedsopdatering. Den komplette pakke vejer omkring 596.4 MB. Det er værd at nævne, at duoen kom med Android 5.0 Slikkepind pre-installeret.

Siden opdateringen er tung, selskabet anbefaler, at brugere til at downloade det via Wi-Fi. De to smartphones kan også blive opdateret manuelt via Sony PC Companion værktøj. Brugere kan kontrollere, om OTA opdateringer, ved at gå til Indstillinger> Om Telefonen> softwareopdateringer.

Sony i sidste måned rullede ud af de samme Android opdatering til Xperia C4 og Xperia C5 Ultra smartphones.

Android 5.1 Slikkepind opdatering begyndt at rulle ud i Marts sidste år, startende med Nexus enheder. OS-versionen bringer stabilitet og ydeevne. Med den nye version af operativsystemet, Google tilføjet nye funktioner såsom understøttelse for flere SIM-kort, Enhed Beskyttelse og HD voice på kompatible enheder.

Et andet højdepunkt er indbygget Enhed Beskyttelse, der sørger for, at enheden er låst, når det er tabt eller stjålet, indtil du er logget ind med en Google-konto. Android 5.1 Slikkepind opdateringen bringer også high definition voice opkald på mobiltelefonen. HD voice kald vil være tilgængelig på kompatible Android 5.1 enheder. Andre funktioner omfatter evnen til at slutte sig til Wi-Fi-netværk og Bluetooth-parret enhed mulighed for direkte tilgængelige fra Hurtige Indstillinger.

Den seneste version af operativsystemet Google har stillet til rådighed for Oem ‘ er Android 6.0.1 Skumfidus, og nogle producenter er begyndt at udrulle opdateringen til brugere af deres smartphones. OS-versionen bringer støtte for det nye sæt af emojis, og kan bruges på Google ‘ s Tastatur app, at skibe med Nexus enheder. Det tilføjer nye emoji-tegn med fuld understøttelse af Unicode 7.0 og 8.0 emojis.

Download Gadgets 360 app til Android og iOS til at holde dig ajour med de seneste tech nyheder, produkt
anmeldelser og eksklusive tilbud på de populære mobiler.

Sony Xperia M5

Sony Xperia M5

  • Vigtigste Specs

  • Nyheder

Display5.00-inchProcessor2GHz
Forside Kamera på 13 megapixel
Beslutning 1080×1920 pixelsRAM 3GBOS Android-5.0Storage16GBRear Camera21.5-megapixel
Batteri capacity2600mAh

Se fuld
Sony Xperia M5
specifikationer

  • Sony Xperia C5 Ultra, Xperia M5 Selfie Med Fokus På Smartphones Lanceret

Mere
Sony
mobiler

Sony Xperia M5 Dual

Sony Xperia M5 Dual

  • Vigtigste Specs

  • Nyheder

Display5.00-inchProcessor2GHz
Forside Kamera på 13 megapixel
Beslutning 1080×1920 pixelsRAM 3GBOS Android-5.0Storage16GBRear Camera21.5-megapixel
Batteri capacity2600mAh

Se fuld
Sony Xperia M5 Dual
specifikationer

  • Sony Xperia M5 Dual Med 13-Megapixel Kamera, der blev Lanceret på Rs. 37,990

  • Sony Xperia M5 Dual Indien Start Sæt til onsdag

  • Sony Xperia C5 Ultra, Xperia M5 Selfie Med Fokus På Smartphones Lanceret

Mere
Sony
mobiler